Zadanie 2/6 eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 2 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Zrobiłam pierwsze zadanie w misjach eventowych. Następnie, chciałam zrobić drugie na miarę możliwości, ale pokazało mi się to:
    Mam szare przyciski od "Dostarcz" i "Zakończ natychmiast 88 FL"! Dlaczego nie mogę nic dostarczyć?

Bardzo dziękuję za miłe odpowiedzi z góry. :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wika7022,przede wszystkim to wyślij proszę screen na inny hosting.Nie widzę w tej chwili tego,co chciałaś pokazać.

Czy masz wszystkie wymagane w zadaniu towary ?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nic nie widać na tej grafice,nieprawidłowo dodana.A skoro dostarcz jest na szaro,to znaczy,że nie masz jakieś rzeczy potrzebnej do oddania.

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a mozesz juz hodowac pszczoly? bo moze tu lezy problem

5. Wika7022

A teraz?

6. SMOD_Atena

Teraz widać i podejrzewam tak jak napisał -norbijas-(dziękuję za pomoc),że nie masz dostępu do hodowli pszczół,czyli masz poziom niższy od 48 czy tak?

7. Wika7022

Jak najbardziej, mam 30... czy to oznacza, że nie ukończę eventu?

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

sa dwie mozliwosci brak dostepu do pszczol a jesli juz masz do nich dostep to jest druga mozliwosc a taka ,ze nie zrobilas w zadaniu pierwszym misji srebrnej do konca,,sprawdz sobie jeszcze raz czy wszystko w niej oddalas:)

9. SMOD_Atena

No niestety,jeśli nie masz dostępu do przedmiotów które są wymagane do wykonania zadań,to tym samym zadań nie wykonasz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

10. Wika7022

Wszystko już jasne! Nie zauważyłam, że są trzy etapy każdej z misji! Już wszystko rozumiem, więc temat można zamknąć, a Tobie, -norbijas-, bardzo za pomoc dziękuję. ♥
    Nie, już nie. Wszystko jasne. Temat można zamknąć. ;)

11. SMOD_Atena

Skoro jasne,to ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.