Zadanie 1 i 2 eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Mam jednak inne pytanie: Czemu nie mozna przejść do zrobienie zadania 2 w evencie,? Przecież myslę, że z pewnością nie uda mi się uzbierac tych 65i ileś tysięcy Pd.W poprzednim, podobnym evencie można było iść dalej mimo nie ukończnie całkowicie zadania na czas..

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Są dwa sposoby przejścia do kolejnego etapu:
    1. Ukończenie zadania
    2. Odczekanie 24h od momentu włączenia zadania pierwszego

Nie zauważyłam ani w poradniku, ani w żadnym innym miejscu, żeby można było przerwać zadanie. Siej roślinki, zawsze uzbierasz trochę więcej PD, a przecież nic nie tracisz. Do kolejnych zadań możesz przeciez oddać roślinki później, a jeśli już uruchomiłaś 1 zadanie, to bez problemu zdążysz wyprodukować też wąsy :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka jak zwykle dziękuję za pomoc.

Danusiu,nie pamiętam żeby we wcześniejszych eventach można było przerwać czasówkę,jeśli juz takowa była,ale ja sklerozę mam więc mogę się mylić.Natomiast pewne jest,że w obecnym evencie takiej możliwości nie ma i na przejście do 2 zadania ą tylko 2 możliwości o których napisała Menka.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi! Można zamknąć1

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,powodzenia w evencie życzę i zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.