zaczynam grę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Braniewianka, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Braniewianka

Braniewianka Forumowy żółtodziób

jestem na 4 poziomie i mam 9 pól. sieję i zbieram. strzałka pokazuje mi, że mam dać wodę na pole, ale nie mogę. teraz jest proso do siania, ale skąd nasiona?
    długo będzie tylko 9 pól ? a zwierzęta kiedy?

2. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Może już nie masz wody?kliknij na ten baniak z woda, gdzie pokazuje ile jej masz i zobacz.... Nasiona kupujesz w sklepie po lewej stronie 4 ikona tego koszyka czerwonego, zawsze kupowałam po 1.Zwierzęta tez tam możesz kupić, kury już możesz mieć może też króliki....ale zanim postawisz zagrodę jak kupisz już najpierw kliknij na młyn żeby paszę zrobić dla niego.Jabłoń też już możesz mieć wszystko kupujesz na tej ikonie z koszykiem czerwonym.Masz mentora? jak tak pytaj powinien zawsze odpowiedzieć, a jak nie to zmień go.pozdrawiam!

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

FarmaNirvany dziękuję za pomoc.

Braniewianka musisz robić wszystko po kolei, krok po kroku dokładnie tak jak pokazuje sowa w okienkach z podpowiedziami. Jeśli pominiesz którąś czynność wtedy możesz mieć problem i w takiej sytuacji pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną, tutaj znajdziesz poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Zapraszam również do zapoznania się z poradnikami na temat gry, znajdziesz w nich wiele cennych informacji: >>>Poradniki-Gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Braniewianka

sieję i zbieram. z początku podlałam pola, a treaz nie mogę. podświetla mi się ;90 woda, 100 nawóz, ale jest szare i nie mogę podlać.
    jak odpalam grę są ikonki po lewej stronie, ale jak kliknę na start jak pokazuje sowa, to znikają. jest tylko 9 pól. Od kiedy bedzie więcej pól do siania ???
    tego nie moge znależć.
    Do pomocy pisałam i nic

5. SMOD_Atena

W spisie treści poradników, do którego link podałam wyżej jest:

a w nim : Lekcja IV – Nowe pola.

Aby położyć nowe pole musimy kliknąć tam gdzie pokazuje strzałka.

Czy nie masz takiego przycisku aby móc wybrać i położyć nowe pola?

6. Braniewianka

nie mam. klikałam na wszystko,tylko hodowle od 21 poziomu mi podświetla i 3 po prawej stronie u góry działają.

sowa od początku tylko powtarza: obsiej 3 pola sałatą i 3 pszenicą

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2016
  7. SMOD_Atena

.justynkap1. Twój post usunęłam, z ogłoszeniem zapraszam tutaj: >>>Ogłoś się tutaj: 26.09.2016<<<

Braniewianka próbowałaś obsiać te pola 3 razy sałatą i 3 razy pszenicą? skoro sowa powtarza podpowiedzi oznacza to, że nie zrobiłaś czegoś po kolei. Spróbuj proszę wykonywać polecenia sowy krok po kroku. Jeśli nadal nie będziesz mogła sobie poradzić to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy technicznej jeszcze raz, link do poradnika również podałam wyżej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

8. Braniewianka

Braniewianka próbowałaś obsiać te pola 3 razy sałatą i 3 razy pszenicą? skoro sowa powtarza podpowiedzi oznacza to, że nie zrobiłaś czegoś po kolei. Spróbuj proszę wykonywać polecenia sowy krok po kroku. Jeśli nadal nie będziesz mogła sobie poradzić to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy technicznej jeszcze raz, link do poradnika również podałam wyżej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

[/QUOTE]
    bardzo dziękuję za podpowiedzi. popróbuję jeszcze, choć się zniechęciłam tymi 9 polami
    FarmaNirvany dziękuję

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

bardzo dziękuję za podpowiedzi. popróbuję jeszcze, choć się zniechęciłam tymi 9 polami
    FarmaNirvany dziękuję[/QUOTE]

Po przejściu samouczka na pewno ogólnie będzie lepiej.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.