Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

2. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

dzięki za pomoc, logicznie rzecz biorąc to powinnam to mieć, idę szukać... lepszych okularów.. ;)

tigre lubi to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pisałaś już o tym, ale to nie jest prawda.
    Stojące na łące drzewko XXL zawsze składa się z podstawy i nakładki,
    jak je zdejmujesz, rozkłada się automatycznie na te dwie części.
    Podstawa wędruje do paska do zakładki drzewa, a nakładka XXL do zakładki ulepszenia.
    A jak chcesz ponownie postawić na łące, to z zakładki drzewa wyciągasz podstawę, stawiasz na łące i na nią nakładasz ulepszenie.

4. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Że się wtrącę ja też gram od początku poziom mam 96 czyli tylko 3 wyżej , a tylko dlatego że szybciej po prostu mi się nie chce... Gram sobie w swoim tempie...

W temacie czekam na evencik co by zacząć przed pracą i keksem :) który to mam zamiar zaraz piec :)

olgs3 lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przeczytałam twoje posty.Narzekałaś na koszt mobilnego netu.Jeśli chcesz grać przez telefon,to polecam Three i Puffina.Mieszkasz w UK.Pakiet z Three kosztuje grosze,a na pewno dużo mniej niż wydałaś na ostatni event.

Jeszcze 40 minut i zaczynamy.Kolejny ekonomiczny event bez sn :)

zzizzie i olgs3 lubią to.
  6. ewanta

ewanta Komandor forum

ja jestem na 96 poziomie:))) no miałam prawie trzyletnią przerwę ale i tak nie widzę sensu w szybkim wbijaniu poziomów...
    a co do eventu to jestem gapa jak mało kto: oddałam prawie wszystkie zwierzęta hodowlane do rozbudowy manufaktury:cry:
    zapomniałam że do eventu potrzebne.......:cry::cry::cry::cry::cry:

tigre i czechu79 lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84 jeden z Twoich postów usunęłam, niczego do tematu nie wnosił.

8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zapewniam Ciebie, że da się postawić ponownie drzewa, sprawdzałam wiele razy :)
    Event robi się

9. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

przeciez tej misji nie musisz robic, tam sa bombki. sprawdz ile ci leci wypadajek i dopiero zdecyduj czy beda ci te dodatkowe bombki potrzebne.

10. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Ale ustawiliście gracza do pionu, chodzi o galonzia, :)))))
    Chciała to wydała.... w poprzednich postach większość z was pisała, każdy orze jak może , czyli jedni dają kasę na eventy, a inni nie...
    Co w tym złego?

Dzięki takim graczom którzy inwestują gotówkę, gra dla innych jest darmowa

Chwała im za to :)

A w temacie - błyszczący kwiat wreszcie zawitał na moją farmę ;)))

ramona45, Anhedrea oraz usiamik46 lubią to.
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

a no tak. to super , ufff... odetchnęłam z ulgą:D
    dzięki

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

I jak tam, macie ten kwiat? xD:cry:

13. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Nie, ja nadal nie mam bo zamiast złotego rośnie mi jakiś zielony xDxDxD

Tak w temacie, to misja 5 zrobiona do końca ze względu na kwiatki, a 6 tylko srebrna bo mi się produkty kończyły :p
    7 też tylko srebrna, bo jest tam najnowsze drzewko kasztan jadalny:D na starsze drzewka szkoda zwierzątek z hodowli:p

Marrylan lubi to.
  14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mi tam niczego nie szkoda:p Starsze czy nowsze żadnych nie mam to biorę jak dająxD A klonowania i tak nie lubię:p

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event zakończony, dziękujemy za Wasze opinie. Watek archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.