Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

sorki ja zle zrozumialam bo myslalam ze te roslinki trzeba tez do 23 moja glupota przyznaje ze czytalam bez zrozumienia

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

O jakie dokładne wyliczenia :inlove: Uratują wielu graczy,którzy nie podołają temu arcytrudnemu przecież eventowi :)

3. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja to akurat wiem

foczunia84 lubi to.
  4. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

maz mi sie pyta kochanie na co wydalas 190 funtow nie wychodzac z domu a ja mu calkiem spokojnie na na event z farmy ten poprzedni ale go ukonczylam

wolf031973 lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tylko po co..... ?

zzizzie lubi to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

900 zł na evet?Na co?

Nawet jak bym strasznie chciała,wydać kasę na event,to bym nie umiała.Więc ci gratuluję.Bo naprawdę trzeba być niezwykła osobą,żeby na jeden z najłatwiejszych eventów,wydać tyle kasy.

7. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

na koszyki sn bo niestety nie zawsze moge wchodzic i siac zbierac

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A po co ci było sn w tamtym evencie?Sialiśmy na całej farmie.Nawet rozsiewu nie trzeba było robić.

Ale spoko,dzięki takim osobom,gracze nieco innej "kategorii",mogą cieszyć się grą prawie za darmo...

9. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

mam malo pol bo kiedys kupilam pakiety drzewek i mam xxl bez podstaw i jak je zdejme to juz nie postawie sprawdzilam

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A który masz poziom?Bo stawiam,że ok 15 i grasz od 3 tygodni.Radzę ci przeczytać poradniki,to na początek.Czego nie rozumiesz,to pytać.Od tego jest forum.A co do drzewek xxl,to można je spokojnie usuwać,będą czekały w pasku.To samo tyczy się wszystkich zagród i warsztatów.

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Proszę, powiedz że żartujesz o_O

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bądźmy wyrozumiali.To może początkujący gracz,mało wie.I nie ma żadnego męża,bo to raczej dorośli mają mężów,tylko mama dostała szału,jak zobaczyła co dzieciak wyprawia w necie.Dorosła osoba by raczej farmę ogarnęła.

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech.
    A ja ci już kiedyś pisałam, jak się to robi.
    Nie za bardzo mi się chce pisać po raz drugi, bo i tak nie przeczytasz / nie zrozumiesz / nie sprawdzisz...
    ... ale w duchu przedświątecznej miłości bliźniego się poświęcę.

Zdejmujesz XXL z pola.
    XXL dzieli się na podstawę i ulepszenie.
    Wyszukujesz podstawę wśród zwykłych drzewek w inwentarzu.
    Stawiasz ją na polu.
    Następnie wyszukujesz odpowiednią XXL wśród ulepszeń.
    Stawiasz na podstawie.

Ale co tam, faktycznie lepiej kupować koszyki i finansować naszą grę.
    Serdeczne dzięki.

14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

jak bys spedzala tyle czasu co ja w szpitalu to bys nie mowila ze jestem inne kategori to jest pierwszy rok co okres przedswiateczny jestem jestem w domu od 3 lat i dlatego robie eventy gram od samego poczatku i jestem dopiero na 93 poziomie to chyba mowi wszystko

a drzewek nie postawisz jak zdejmiesz a to ze nie ogarniam wszystkiego to prawda

Posty połączyłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 grudnia 2017
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Łomatko.
    No ręce mi opadły poniżej gruntu i jak ja teraz te maszyny odpalę?
    A zerknij no z łaski swojej tam wyżej i jednak wypróbuj ten mój sposób.
    Sprawdzony nie tylko na mojej farmie, ale na wszystkich farmach wszystkich graczy.

tigre, Daisy44, olgs3 i dalsza osoba lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Grasz od początku,więc ok 7 - 7,5 roku i naprawdę nie umiesz usnąć drzewka?Uczy tego tutorial na początku gry.
    Drzewka się usuwa,zapewniam cię.A z powrotem stawiasz na tzw "trawce" ( czyli na zielonym,a nie brązowym),najpierw postawę ( czyli np wiśnię) a potem ulepszenie ( czyli wiśnię xl lub xxl).
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?forums/faq-gra.344/ - polecam lekturę.To naprawdę nie jest trudna gra.

17. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ręczę Ci, że wszyscy tak robią, co event, usuwają i stawiają na nowo, jeśli masz postawione XXL to musiała być też podstawa - inaczej byś za pierwszym razem nie postawiła, a TSy jak wyskakują XXL, to zawsze mają w pakiecie podstawę - sprawdź na jednym drzewku, w pasku sprawdź najpierw ile czego masz, usuń jakieś drzewko i zobaczysz, że w pasku pojawi się dodatkowa sztuka drzewka podstawowego i rozszerzonego

olgs3, zzizzie oraz foczunia84 lubią to.
  18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

93 poziom to wysoki poziom i skoro tak wysoko doszłaś to wybacz ale wiesz jak się gra :)

ale czemu podkreślasz że trzeba kasę czy dopalacze pakować w grę by zrobić event
    to nie jest prawda a ten co minął to powiem szczerze zrobił się sam nawet rozsiewać się nie trzeba było ;)
    jestem na wyjeździe na wi-fi logowałam się raz na dobę a czasem dwa razy się udało i spoko
    zero sn zużyłam
    dziś też nie użyję nawet kropli bo i poco i tak urośnie a że ciut później się rozsieję czy ciut później skończę to nic

ja nie rozumiem trendu jaki panuje eventowo że aby skończyć jak najszybciej
    dawniej trzeba było się sprężać eventowo bo trwały krócej i były rzadziej eventy ale obecnie?

prawie każdy można zrobić

a nawet jak się nie zrobi eventu to zawsze będzie następny - eventy można sobie wybierać.

Radości z grania życzę - w innym przypadku granie nie ma sensu jak dla mnie.

19. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, nie pamiętam skąd te słoneczne rytuały i kiedy to one były, może trochę pomocy?

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Od Franka.Z maja chyba,w poradniku masz podlinkowanie.Też nie mogłam go znaleźć.Jakiś mało charakterystyczny item.

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.