Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale już mówiąc całkiem serio,to jest przerażające...Może nie każdy na maxa angażuje się w grę,ale żeby nie przeczytać poradnika,przelecieć kilku postów?No chyba,że to kwestia czegoś innego,a nie chęci.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ale widać,że nowy event-więc trzeba poczytać o co kaman...Nie wierzę,że każdy z pytających szkółkę pominął-chyba mentorzy na forum i OO kierowali...A tak już na poważnie,to wydaje mi się,że po prostu to żarty są-pełno nowych nicków...

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hmm,ale to chyba dzieciom na poziomie 3 klasy podstawówki,takie żarty w głowie.

olgs3, gretag oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

dobrze ze chociaz koszyki mozna kupic

gretag lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale w sumie po co?Jak gram ponad 7 lat,to nigdy koszyka nie kupiłam,a nawet nie poczułam takiej chęci ani potrzeby.

6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hlip hlip hlip..:cry::cry:a mnie będzie brakowała tego błyszczącego kwiotusienka..:cry::cry::cry:
    bedę go szukać wszędzie a szczególnie na forum..:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

7. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

a z tego co zrozumialam to na bachamie nie siejemy ato rosnie dlugo

gretag lubi to.
  8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja zaczęłam szukać itemków na pnączu, ale po paru stronach zrezygnowałam.... Powinnam mieć wszystkie, ale gdzie? nie mam nerwów teraz, ani czasu. Będą pnącza, to poszukam na spokojnie. Trochę głupio, że nie można postawić dowolnych itemów, trochę tego mam w pasku i być może na gałazkach.

olgs3 i gretag lubią to.
  9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A ja znalazłam błyszczący kwiat ;)
    O taki:

Myślicie, że da się go szybko rozmnożyć?

Nie wiem, czy wszystkie zadania zrobię, bo drzewka mam w komplecie, a z produktami i zwierzakami zawsze u mnie krucho :p

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Też taki poproszę .

Chociaż 4 zadanie zrób , zawsze 25 kwiatków błyszczących do rozmnożenia . xD
    Długo te kwiatki będę wspominać ech ........... xD

11. Zuzia18

Zuzia18 Forumowy żółtodziób

Dlaczego wystartowała misja i jest na nią 62 godziny a nigdzie nie ma błyszczącego kwiatu?????Jak go zasiać?

grzeziu lubi to.
  12. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Mod Zła znalazła ten kwiatek zrób kopiuj- wklej tak z parę razy i już jest.... :)

W temacie coś tam zrobię ale na ile będę mieć czas )

Witam przedświąteczne :)

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Poza sposobem, który doradziła koleżanka powyżej można również przeczytać ten Poradnik, z którego dowiemy się, że błyszczący kwiat otrzymamy dzisiaj o godzinie 14.00.

14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ale to jest kiszka kwiat co rosnie tyle godzin i tylko 2 dni i jeszcze tyle wypadajek

ja to mysle ze ratuja tylko koszyki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 grudnia 2017
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Proszę cię,powiedz,że tak żartujesz....

Jakie 2 dni?

olgs3 lubi to.
  16. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

na co tylko dwa dni? przecież misję zrobisz szybciutko, nie potrzeba siać do misji tylko do Wigilijnego eventu, a ten trwa chyba 6 dni

17. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

2 dni to jest na wykonanie misji w spoldzielni, na caly event mamy troche wiecej czasu:)
    pozdrawiam swiatecznie

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Misje robi się po to,żeby nie trzeba było rozsiewać rośliny.Wpłaca się te 10,co dostaje się na start i ma się 450 roślinek.

olgs3 lubi to.
  19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zgadzam się, tylko koszyczki:) Potrzebujemy 7.500 szt. eventówki, czyli trzeba kupić 7 największych koszyków (po 49,99 zł) i jeden mniejszy - za 39,99 zł. Niby można trochę tego kwiatka dostać z misji, ale po co sobie głowę zawracać. No i tych bezcennych towarów z farmy szkoda... I tak, za jedyne 390 zł (bez paru groszy) można się cieszyć satysfakcją z wykonania eventu bez jednego drapnięcia motyką. I ten splendor z zakończenia eventu w parę minut po starcie:inlove:

20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Chciałam coś a propos napisać, ale ręce i właściwie wszystko mi opadło.........jak długo jeszcze będzie wałkowany ten temat?
    Czy to tak trudno przeczytać poradnik (najlepiej na głos, to bardziej się utrwali)? 23 strony jedno i to samo - pytanie o kwiatek i odpowiedź. Chyba dla niektórych ten event jest zbyt skomplikowany. :mad::oops:;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.