Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

jak najbardziej jesteś kumata , dobrze to rozumiesz bo na komplet trzeba 19 200 tulipana ze wstążki oraz 1 620 pudełek z prezentami ;):p

gretag, olgs3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

gretag, olgs3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro masz wolne prezenty, to proponuję zajrzeć do podlinkowanego wątku. Tam jest więcej potrzebujących :)

W oczekiwaniu na event wigilijny i błyszczące kwiaty uporządkowałam swoją farmę. Zastanawiam się tylko, czy było warto ;)

4. tigre

tigre Fanatyk forum

Zamorduję! przez Was polazłam to czytać....choć za początki nie ręczę bo nie pamiętam ale jeśli zaczynając grę popełniłam czytanie to....już wiem dlaczego potem tego nie tykałam.....
    Hmmm nie dość, że pingwin to się z sową kumpluje - za to wiem co będziemy oddawać do next eventu hihihi Jak byk było o tych maskach klejach i paletach farb 8)

gretag lubi to.
  5. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

mamtylko 1450 pudelek i nie wiem czy uzbieram moj maz to mnie chyba przeswici jak zobaczy stan konta chcialam ukonczyc ten event i juz wydalam chyba ze 200 funtow

gretag lubi to.
  6. patusia05

patusia05 Forumowy żółtodziób

gdzie szukać blyszczący kwiat

gretag lubi to.
  7. ewanta

ewanta Komandor forum

błyszczący kwiat dostaniemy dopiero 21.12.2017

gretag lubi to.
  8. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

dadzą w kolejnym evencie 21.12 około 14

gretag i ewanta lubią to.
  9. vjolka

vjolka Forumowy żółtodziób

No wszystko fajnie, ale skad ten blyszczacy kwiat? Jestem w polowie misji i osd 33 dni czekam na ten kwiat! Nic mi sie nigdzie nie pokazuje do zasiania

10. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Misja Wigilia będzie dostępna od 21 grudnia około 14, wtedy nam sypną tym kwiatem

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Tydzien nie byłam na forum i jaka byłam szcześliwa, dopiero teraz to widze...wiedziałam tylko z kalendarza kiedy ma byc event, czekalam naporadnik, spojrzalam w poradnik i wszystko wiedzialam po 1 przeczytaniu....Dzisiaj nadrabiam czytanie forum i po prostu juz nie wiem czy sie smiac czy plakac......

event zrobilam wczoraj, siałam sobie roslinke na wszystkich polach, wypadajki lecialy - 3 razy tylko dlugorosnące mialam - wszystko na wyjezdzie za granicą, bez kasztanka. event latwy i przyjemny, a te pytania to porazka jak dla mnie....
    Mam kolezanke ktora gra w farme i tez nie korzysta z forum...wczesniej klikala bo klikala, jak zobacyzla ze jest eventowka to siala, wypadajaki nie leciały i była zła....a na forum dalej jej sie nie chce wchodzic i nic czytac...jak czegos nie wie to pyta mnie - w koncu zaczelam jej wysylac poradniki to troche wiecej wie, ale samej nie chce jej sie wchodzic i czytac i szukac...
    a jest to osoba dorosła, przed 40....obecnie nie pracująca wiec czasu ma, tylko chęci brak

12. józiu79

józiu79 Forumowy żółtodziób

ja też ;)

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dla mnie to żenada co dzieje się w tym wątku. :wuerg::p:oops::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Dlatego nie reaguje na błyskotliwe:pxDpytania o błyszczący kwiat;) ani na mniej lub bardziej sensowne:p odpowiedzi. xDwystarczy tylko lekko unieść wzrok:p:cry:
    W tej sytuacji to nie wiem czy bym pomagała. Na lenistwo nie ma rady8)

14. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

na Wigilijną ucztę mam odłożone specjały z warsztacików, mogłabym dostać za wkład produktów salamandrę, chyba jadalna na stół nadawałaby się , a jak nie to może lew mój znak zodiaku, chodziłby po farmie i pilnował dyscypliny,i przemówił ludzkim głosem.

15. -ogródeczek-

-ogródeczek- Czeladnik forum

nie doczytałam ? bo nie wiem wypadajek nie będzie na wigilijną ucztę?

16. 123mateusz

123mateusz Forumowy żółtodziób

NIESTETY JA NIE DOSTAŁEM DRUGIEJ ROŚLINY DO EVENTU. WIĘC JAK MAM GO UKOŃCZYĆ?

Bardzo proszę abyś nie pisał wielkimi literami, Regulamin forum tego zabrania:

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2017
    xBabciaEwa lubi to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

nie pisz dużymi literami .
    nikt jeszcze tej rośliny nie dostał , jeśli nic się nie zmieni to w czwartek 21grudnia dokończysz misję i zaczniesz ewent .

gretag, empatyczna oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

człeku przeczytaj całe forum a tam są , wystarczy je zeskanować

ja też nie dostałam i żyję/ a w temacie mam zamrożone na dolnej płłce wyślij list to tobie wyślę po odmrożeniu

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2017
    gosiagosia60 lubi to.
  19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Będą tym razem bombki , w misji " zaczarowana zima " możesz sobie zobaczyć w 6 zadaniu są .

olgs3, empatyczna oraz gosiagosia60 lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

vjolka dubel Twojego posta usunęłam, proszę również o nie pisanie postów jeden pod drugim.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.