Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czechu79

czechu79 Generał forum

ja bardzo chętnie xD

Sookie i panoramaogrodnicza lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzieki Tobie wiem,ze jestesmy jedna wielka kochajaca sie farmerska rodzinka:inlove:
    no ladne kfiatki...blyszczace rzeklabym...
    Poki co mam 2 obdarowane zwierzaki tulipany rozplenily sie na farmie

3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Mysle, ze jak wszedzie w necie- gdzie nie spojrzysz - znajdziesz..zwykle trollowanie.
    Jestem wielka zwolenniczka pomagania mniej doswiadczonym , mniej ogarnietym jak i tym zabieganym, ktorzy czasem maja tylko chwilke wpasc na forum i dowiedziec sie ocokaman. Jednak nawet ja poddaje sie w takiej chwili. Ida Swieta, kochajmy sie- tego dalej sie trzymam. Ale zadnego dokarmiania tych, ktorzy bawia sie czyims kosztem , czasem, checia udzielenia pomocy. 21. dostana swoj kwiatek.:)

4. igraszka

igraszka Koneser forum

Ktoś kiedyś powiedział :" nie ma głupich pytań "... Zgadzam się z tą tezą na 100 procent.
    Dla mnie osobiście myk z odroczonym eventowym kwieciem pokazuje ,ze nie mamy co liczyć na bardziej skomplikowane eventy, kazde przełamanie schematu powoduje, patrz kilka stron wstecz.
    W temacie siania; jestem daleko za murzynami , ale sam evencik podoba mi się .

5. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

:))

Sookie lubi to.
  6. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

pomału idę w stronę pnącza(6 prezentów zapakowanych),nawet fajny ten event no i dużo się dzieję na forum(jest wesoło i ciekawie)miłego dnia......:):):)

farma 108
    wyspa 354

picantinio2012 lubi to.
  7. WiesiekN

WiesiekN Forumowy żółtodziób

Gdzie te błyszczące kwiaty. Szukam wszędzie i nic!!! Ściema jakaś?

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Czy umiesz czytać?

9. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Taaa ściema ....Ale jak to Babcia Ewa napisała... Kurier o godz. 14 21.12 2017 r zapuka do drzwi farmy i dostarczy 10 szt.. błyszczącego kwiecia :) Odbierz :).

No to zaczynamy hahahhahhaa

10. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Błyszczącego wciąż brak naprawcie to xDxD

Misja fajna i daje dużo na start ale wydaje mi się że lepiej byłoby z jednej zrobić dwie to nie tuczyło by troli;)

11. rawpol123

rawpol123 Forumowy żółtodziób

a gzie można sadzić błyszczący kwiat ? jak coś to ja poproszę

12. malgosia355

Ręce, nogi i coś jeszcze opadają ....

Kurier o godz. 14 21.12 2017 r zapuka do drzwi farmy i dostarczy 10 szt.. błyszczącego kwiecia :) Odbierz :).

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dziwną moc ma ten kwiat tak sobie myślę , wyciąga z krzaków największych milczków . nie pisali , nie udzielali się i nagle bach - są .
    Jestem coraz bardziej ciekawa tego kwiatka i doczekać się nie mogę . xD

14. malgosia355

No ja już też jestem ciekawa tego kwiecia hahhahaha aż cię zacytowałam z odpowiedzią kurierską ... To już jest tak śmieszne że nawet śmiać mi się nie chce :) ok zbieram się do sklepu zbiór tuli za godzinkę

15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

To magia swiat tak dziala

16. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ciekawe czy na innych forach ta magia działa tak samo :)

Za 15-20 minut zbiór tulipanków i czas na zakupy iść - forum za bardzo wciąga

Daisy44 i olgs3 lubią to.
  17. xBabciaEwa

Ja myślę , że powinni fan klub założyć skoro tak się nie mogą doczekać , widać lubią błyszczące co nie co .

Ta , magia , czary , tylko Alicji brak . xD

18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja bym powiedziala reniferow babciu a moga byc kucyki

19. xBabciaEwa

Kucyki teraz na topie . Poczekamy na to cudo błyszczące i zobaczymy jaką ma moc . xD

20. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

A ja sobie zasiałem (Błyszczący Kwiat) Ołownice niech sobie rośnie.
    A event nadchodzący będzie fajny

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.