Opinie Zaczarowana zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Napisz do mnie w czasie G&T, to Ci podrzucę.

2. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Jultom, post usuwam, zapoznaj się proszę z PORADNIKIEM, poczytaj posty w tym wątku, odpowiedzi udzielone są również w Pytaniach Ogólnych.

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Te żółto dzioby nabijają sobie posty żeby awansować i juz nie być żółtodziobem xD:cry:xD
    A coby być w temacie roślinka rośnie a pudełka wypadają xD;)xD

4. czechu79

czechu79 Generał forum

Ja tam lubię służyć pomocą więc od czasu do czasu zapodam komuś tę swoja złotą radę;)
    Słusznym i mającym rację bytu byłoby otworzenie wątku o tytule z skąd wziąć....;)

W temacie roślina sobie rośnie powoli bo na rynku kupy gnoju brak :p

Marian leżęxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2017
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mam 10035 eventówki 8) Siałam też na noc i jak się niechcący obudziłam,;) bo maszyny u mnie tylko na kupony więc muszę oszczędzać. :)Byłoby więcej ale miałam kilkugodzinny poślizg ze startem. Dziś powinien być koniec z eventówką. Wypadajek mam około 700 :music:Na tle tych wszystkich pytań to mój post nie w temacie chybaxD:cry::p
    Ja też myślę że te pytania to takie trochę prowokacyjne. :eek: Ja się na to nabrać nie dam8) I nie wierzę absolutnie w to że mając czas na grę nie da się zajrzeć na chwilę do poradnika:) Ale co ja tam wiemxD zamiast czytać poradnik lepiej napisać kolejne pytanie na które zresztą odpowiedź znajduję się czasem co drugi posto_O:eek:o_O:eek:o_O:eek::wuerg:
    Ja też lubię pomagać tyle że w tym akurat przypadku to już nie jest od czasu do czasu:pxD I dlatego na to nie reaguję:wuerg: I nie wzrusza mnie też tłumaczenie typu przed świętami dużo innych spraw to już czytanie ze zrozumieniem jednego :p posta wyjaśniającego jakąś kwestię jest absolutnie niemożliwe:p Dobrego dnia, dużo wypadajek i szybkiego ukończeniaeventu Wam życzę:)

6. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Miałem zapytać;) skąd ...ale patrze jest za oknem piękna "błyszcząca roślina" na którą pada śnieg...xDxDxD.Ja już mam;)

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Dobrze , że masz , bo mi dziś całą noc jakieś błyszczące rośliny się śniły . xD

8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie wierzę, że tyle osób nie potrafi czytać Ogłoszeń i Poradników. Zaśmiecają w jakimś celu - po co? Najprościej na takie (głupie? i świadczące o osobie) powtarzające się pytania odpowiadać "przeczytaj INFO, Rozmowy nt.." albo je ignorować.
    Roślinka wysiana - tylko dzięki bonusowi z koła. Wypadajek połowa więc uda się skończyć ewent.

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tu raczej chodzi o to że nie czytają..a nie że nie potrafią..czy nie rozumieją...:oops:
    Dziś rano jak weszłam na farmę to sowy obsiadły mi farmę i to z jednym pytaniem....dlatego uważam że zwyczajnie nie czytają...ogłoszeń eventowych..ot i tyle..
    Evenciorek po malutku się robi jedn prezent i zaś do przodu...xD:pxD

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

ja mysle ze polowa z nich to starsi zchorowani ludzie dlatego sprawia im to trudnosc wiem to z wlasnego przykladu zanim sie odwazylam pisac troche wody wisle uplynelo choroba nie wybiera

11. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Miałem podobnie.
    Poprosiłem więc, żeby zadzwoniła ta osoba i przez telefon dopiero udało mi się wszystko wytłumaczyc.
    W każdym razie wiem, że nie czytała do tej pory żadnych ogłoszeń, a eventy robiła jak zauważała nową roślinkę w siewniku.
    No ale cóż - nie wszyscy muszą czytac. Wiem, że teraz ta osoba będzie już na bieżąco czytał OO.
    Przy okazji pozdrawiam Ją, jeśli tu wejdzie.

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Przepraszam ale jeśli komuś sprawia trudnośc czytanie ze zrozumieniem wytycznych do eventu,który jest w grze w którą gra się dla przyjemności a nie dla podratowania zdrowia to zwyczajnie powinien sobie znaleźć coś co mu nie sprawia trudności.Akurat w tym przypadku to nie jest wytłumaczenie.

13. olgs3

tu akurat sie mylisz dzieki tej grze zaczelam logicznie myslec isprawiala ona mi przyjemnosc ale to zrozumie czlowiek ktory to doswiadczyl wiekszosc ludzi tego nie rozumie albo nie chce oby nigdy tego nie doswiatczyli na wlasnej skorze

14. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Wszystko się zgadza, też początkowo bałam się nawet otwierać Forum. Chodzi o skalę, o ilość powtarzających się ciągle tych samych pytań, trudno się "przebić" do ważniejszych postów np. porad doświadczonych graczy. Gram długo (nałóg?) , też czasem pytam, ale przede wszystkim czytam.

15. olgs3

ale sa ludzie ktorzy chca nas zaszuflatkowac i wszystkiego zabronic dlatego sie boimy ale sie tym nie przejmuj jest tu duzu milych osob ktore ci pomoga wiec pisz

ANIUTKA1959, .Magda60. oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. janikówka

janikówka Czeladnik forum

skąd wziąść błyszczący kwiat

xBabciaEwa lubi to.
  17. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

ot i cóz - ja go kupiłam w cukierni za rogiem, była promocja 2 sztuki z oranżerii za jednego królika wielkanocnego , nie mrożony.

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wiesz co? Mam na prawdę dużo do czynienia z ludźmi starszymi, chorymi i ciężko chorymi. Dobrze się z nimi dogaduję i wiesz co?Nie przekonasz mnie. Ale- miłego grania.

gosiagosia60, margaretazet oraz Daisy44 lubią to.
  19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Te kwiaty są przereklamowane - teraz na topie tulipany ze wstążki xD

20. danuta200

danuta200 Forumowy żółtodziób

nie mam blyszczacego kwiatu skad mamgo wziasc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.