Opinie Zaczarowana kraina zimy- misje weekendowe

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Robię zawsze coś nowego

2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Tak item wygląda bardzo ciekawie, ale chyba niestety trzeba go postawić na pnączu -.- a chciałabym zjeść to ciastko i mieć je :cry:.
    Pnącze fajne, to robię.
    Dla mnie trochę oszukany ten "hodowlany" event w kolejnym tygodniu; skoro nic wspólnego z hodowlą nie ma -.-

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak to nie ma? Możesz wpakować całą masę zwierza do oaz, żeby czekały na trzeciąxD:cry:xD

Aisha1969, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  4. LenaPawelczyk

LenaPawelczyk Forumowy żółtodziób

to tok jak ja:)

5. bogusiania

bogusiania Książę forum

Wszystkie eventy robię, to ten też :) Czyli jutro z głównej łąki będą wypadały dziergane rękawiczki i ciasteczka - napewno ? :)

6. krasnoludek10

Z Dzikiej też będą leciały obie wylotki:)

7. dorota444

dorota444 Ekspert forum

I pamiętajcie o haśle na weekend

8. hapsak89

hapsak89 Analityk forum

Odfajkowane :p z siewną tak łatwo nie pójdzie, ale co tam, przynajmniej coś się na farmie dzieje;)

9. twardy81

twardy81 Stały bywalec

10. grania.

grania. Komisarz forum

Wpakowałam na razie wypadajki z oazy - miałam nastawione po taniości jakieś salamandry i wrony. Wystarczyło na wszystkie brązy i srebro w czwartym kroku. za 2 h zbieram szarłat z głównej i ewentówkę z dzikiej, zobaczymy ile wyleci. W razie co jutro BB to się dorobi, ale wydaje mi się, że z normalnego siania powinno wystarczyć. Byle do 3-ciej misji dali obniżki, żeby po taniości załadować oazę.

11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Nie szkoda superpaszy na wypadajki skoro lecą także z pól i drzew w pierwszej i trzeciej?

12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

14 rękawiczek , cos poszło nie tak :D haha ale podgonię :D

13. krasnoludek10

Oczywiście, że szkoda, ale już samo użycie SP do wylotek świadczy o tym, że jest to event hodowlany:)

Nostrzyk dał tylko 79 rękawiczek, więc chyba pójdę na minimum.

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2024
  14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Tutaj bym się raczej nie zgodził. Nie oddajemy do misji żadnego klona, żadnych zwierząt a wypadajki można zdobyć w inny sposób aniżeli tylko z oaz. No ale co kto lubi

15. Yabolek

Yabolek Analityk forum

Zebrałem późno ok 15tej i o dziwo nostrzyk wypluł 224 rękawiczki z 2 pól. Pierwszy etap obejdzie się bez zaganiania zwierza do oazy, wystarczy tylko siać i zbierać.

16. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event skończony w całości, niestety posiłkowałam się oazą.

17. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Koneser forum

Pnącze jest prześliczne:inlove::inlove: taki urok świąteczny i szkoda, że będzie go można oglądać tylko w chmurach:p
    Spróbuje zrobić misje mając do dyspozycji jedną łąkę na zbiory:oops:

18. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie początek kiepski, rękawice marnie poleciały, zobaczymy jutro.

19. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

ja już pnącze mam ufff, miałam 500 SP więc rękawiczki wypadały z oazy

20. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

pierwszy skończony :music:pnącze zdobyte czekam na następne itemyxD

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.