Zacinanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malgorzata1960, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magola44

magola44 Aktywny autor

ciasteczka wyczyszczone przeglądarka aktualna a gra muli tak że koszmar

2. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Witam , nie traktujcie nas jak małe dzieci tylko zróbcie coś żeby przestała się gra zacinać , bo te Wasze propozycje nic nie dają , każdy wie co ma robić zanim do Was napisze , więc proszę traktujcie nas poważnie :(

3. 1asia11

1asia11 Czeladnik forum

Dziś nie można pracować na farmie, gra strasznie się muli, nie można przejść z łąki na łąkę,straciłam bonusy,nim się udało zebrać,
    jak również nie można wysyłać prezentów, to jest straszny koszmar, a jak będzie dziś mini ewent to co będzie?

4. -futrzak-farmer-

-futrzak-farmer- Czeladnik forum

witam, dzisiaj też mam problem z zalogowaniem ,gra się zacina

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ogłoszeniem w tej sprawie : >>>INFO: Spowolnienie gry
    Zgodnie z tym co napisano w OO,trwają już prace naprawcze,a nam pozostaje cierpliwie czekać na ich pomyślne zakończenie.
    Niemniej jednak czy występują większe czy mniejsze problemy,to nigdy nie zaszkodzi stosowanie się do wszystkich wskazówek zawartych w tym poradniku : >>>Gdy gra nie działa - poradnik

malgorzata1960,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. litkajestem

litkajestem Moguł forum

zdaje sobie sprawe ze Wy nie macie takiej mozliwosci, ale bez zgloszenia tego problemy, samo sie nienaprawi i czym wczesniej tym lepiej, ale faktem jest bezsprzecznym, ze te problemy sie nawarstwiaja i ktoregos dnia nikt nie wejdzie na farme i zostanie po niej wspomnienie i dla niektorych wczasy na bahamaramie, a dlaczego nigdy nie ma problemu z zadna wyprzedaza......
    Atena, akurat tu ten poradnik sie nieprzydaje bo to wina serwerow

_Olenka47 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

litkajestem,akurat w sprawie dzisiejszych problemów jest OO,które podałam wyżej,więc nie wiem czego jeszcze oczekujesz w tej sytuacji?Prace naprawcze prowadzą odpowiednie osoby odpowiedzialne za stronę techniczną gry,my w razie potrzeby zgłaszamy do nich Wasze uwagi czy też prosimy o zgłoszenia do PT oraz przekazujemy informacje zwrotne.

malgorzata1960,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

No fajnie, naprawiaja, ale moje wszystkie dopalacze (smoki, bobry, wrony sowy....) przepadly, bo po uruchomieniu ich gra zatrzymala sie na 30 minut! Brrrr:cry:.

irenkam lubi to.
  9. daniel98c

daniel98c Czeladnik forum

zróbcie coś z ta gra bo można stracić cierpliwość i nie piszcie nic o czyszczeniu ciasteczek bo to jest już nudne i tak jest od samego rana

irenkam i Renia1920 lubią to.
  10. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Zróbcie coś już od rana nie idzie nic robić na farmie normalnie .Kupiłam kombajn nie po to by parkował w garażu a bonuszy poszłłły w sina dal :mad::mad::mad::mad:

irenkam lubi to.
  11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dokładnie można nerwicy dostać,a ta gra ma dawać przyjemność

irenkam lubi to.
  12. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

czy w końcu zrobią coś z tą grą bo od rana zbieram non stop cebulę którą posiałam na noc cisną się niecenzuralne słowa trochę kasy włożyłam w tę grę i mam prawo żądać by gra chodziła uczciwie a jeśli góra myśli tylko o wyciągnięciu kasy od graczy to może najpierw niech wymieni informatyków bo niczego uczciwie nie umieją zrobić ile można

Renia1920 lubi to.
  13. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Nie nie mam ale mimo wszystko od rana to przegięcie .

14. Skoro nie masz już pytań to wątek pozwolę sobie zamknąć życząc przy okazji wszystkim spokojnego dnia w oczekiwaniu na naprawę błędu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.