Zacinanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malgorzata1960, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Witam czy jest możliwe żeby z poziomu forum zgłosić ,że farma się tnie i nic nie da zrobić .Wszystko mam czyste .

2. kurtz

kurtz Czeladnik forum

u mnie jest tak samo myślę że to jakiś błąd

3. Czyli rozumiem że wyczyściłaś ciasteczka cookies, ciasteczka flashowe i pamięć podręczną przeglądarki oraz sprawdziłaś czy masz aktualną wersję wtyczkę AFP ?:Sprawdź jeszcze na innej przeglądarce :)

Podrzucam .... poradnik ...

I napisz czy pomogło :)

4. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

U mnie ten sam problem.....gra się zwiesza.

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie to samo rano zebranie farmy dziedziczyło z cudem po kilka razy zbierałam jedno i to samo.

6. litkajestem

litkajestem Moguł forum

mam dokladnie to samo, a malo tego zle nalicza z zebranych drzew, jak to mozliwe ze parunastu cukrowych jest na + 8 sztuk cukru, oczywiscie mam wszystko wyczyszczone, blad kolejny??

7. kuba2007

kuba2007 Czeladnik forum

A ja mam ten sam problem zbieram to samo już drugi raz proszę grzecznie o zrobienie z tym coś. Koło foruny lata jak zwariowane i nie może się zatrzymać

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Kazda gra jak kij ma dwa konce. Poradniki sa piekne ale w 99% nieprzydatne jesli problem(-y) wystepuja na serwerze BP. I jak widac tutaj problem robi sie nagminny, wiec logicznie myslac - jesli z nieniacka u wielu graczy wystepuje ten sam (!!!!) problem to nie jest to problem indywidualny a zbiorowy czyli mozliwie serwera.
    Przechodzenie z laki na lake jest mozliwe tylko przez przelogowanie sie, tak jest np. u mnie.
    PS. przypuszczam ze wielu doswiadczonych graczy zanim pisze taki post realizuje od siebie informacje z poradnika

kabokazekana lubi to.
  9. krzaczekmalin35

krzaczekmalin35 Forumowy żółtodziób

U mnie również występują te problemy, gra po prostu muli i nic się nie da zrobić , otwiera się czyste okno bez grafiki i trwa to dosyć długo po czym widać pole...

10. iwan4672

iwan4672 Forumowy żółtodziób

To jest wyłącznie wina po stronie serwera. Niemożliwe żeby wszystkim występował ten sam błąd. U mnie jest to samo.

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dołączam się,szczególnie zacina się targ,a że robię większe zakupy,to co chwila, muszę odświeżać.

12. Proszę o cierpliwość dopytuję o to czy coś wiadomo na ten temat :)

13. litkajestem

litkajestem Moguł forum

wystarczy ze my to odczuwamy i chyba Wy tez, jle mozna miec tzw cierpliwosci, wiecznie cos.....

14. No chyba muszę dopytać czy problem jest ogólny a jeżeli tak to zostanie to zgłoszone sama tego nie naprawię :)

15. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Ja miałam dzisiaj rano wykorzystać ostatnie minuty kombajnu i zebrać całą farmę błyskawicznie a przyszło mi zbierać ręcznie bo gra tak się zawieszała( i nadal zawiesza) że kombajn zdążył się już wyłączyć a ja nadal nie wiem co mam tak na prawdę zebrane a co za chwilę wróci do ponownego zebrania, masakra :(

16. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Hej:) mam to samo, przelogowuję się nieustannie, a kwiatek się kręci. Odświeżam po raz kolejny i znowu to samo.o_O
    Wkładam w sloty, nie zatwierdza...
    5 min przechodzę z planszy na planszę i zamiast 10 min. obrabiania, siedziałam 0,5 h:mad:

Bilonge lubi to.
  17. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

gra targ muli zapewne testują coś nowego nikomu niepotrzebne albo ataki hakerów odpłacają p V za jego pazerność:p

18. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Modzi nie piszcie o ciasteczkach bo to już az się nie chce czytać, po prostu, zgłoście problem bo u wszystkich jest tak samo,nie można zbierać , gra się zawiesza wraz, z wylogowaniem z się z gry, koło lata jak zwariowane w dodatku, u Franka pokazuje że ciasto już zjedzone chociaż, nawet nie tknięte dzisiaj .>:(

Merrick lubi to.
  19. marysiad8

marysiad8 Książę forum

U mnie także się zacina. Dziwicie się ze gra się zacina ?? Ja nie. To normalne. Za długo było spokojnie. A porady typu wyczyśc ciasteczka , zmień przeglądarkę są męczące

Ostatnie edytowanie: 17 lutego 2015
    Merrick lubi to.
  20. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

nadal zacina się, aż trudno grać buuu....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.