zacinanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Nati362-, 1 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

Witam, mam pytanie do farmerów czy wam gra muli czy to wina mojego kompa:cry:

buszmenkal lubi to.
  2. buszmenkal

buszmenkal Forumowy żółtodziób

U mnie też były problemy.

3. hator

hator Ekspert forum

U mnie wczoraj wieczorem zrobienie czegokolwiek na farmie było istnym koszmarem. Też pomyślałam ze coś może z moim netem lub kompem nie tak, bo do wczoraj zawsze wszystko śmigało jak miło, ale widzę że, chyba był jednak jakiś większy problem z grą :p
    Był ... bo teraz znowu wszystko śmiga :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Gra może być spowolniona z różnych powodów, czasami to wina internetu czy sprzętu/ oprogramowania. Zdarzają się też problemy po stronie gry, jednak na chwilę obecną nie mamy informacji o tym, że coś złego się dzieje.
    W sytuacji zacinania się czy wolniejszego działania gry warto zapoznać się i zastosować do wskazówek z poradnika: >Gdy gra nie działa<.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

Dziękuję bardzo za odpowiedzi, dzisiaj gra śmiga wiec nie za bardzo wiem po czyjej stronie był problem, najważniejsze ze dzisiaj jest dobrze.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie miłej i śmigającej gry życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.