Zablokowany puzel

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _maja98_, 26 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _maja98_

_maja98_ Czeladnik forum

Co zrobić jak na puzlu brak znaku do obrotu i nie można go nawet przesunąć - to ostatni kawałek z całej planszy - zresetowanie planszy go nie usuwa nawet po zmianie przeglądarki - wciąż wyskakuje i jest nieusuwlny ????? - Podobnie jest na drugiej farmie !!!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak już Ci odpowiedziałam w innym wątku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zgrredzik60

zgrredzik60 Czeladnik forum

Tez mam podobne pytanie zaczalem ukladac puzle i sa z innego obrazka zostaly na planszy i nie da sie ich usunac ...moze jakas rada jest bo czasem tu czlowiek bywa bezsilny

bogusiania i amgmysza lubią to.
  4. SMOD_Atena

zgrredzik60 nic takiego mi się nie przydarzyło. Spróbuj może wyczyścić dokładnie pamięć przeglądarki (od początku) lub sprawdź na innej, jeśli to nic nie da to napisz proszę w celu sprawdzenia konta do PT.

5. zgrredzik60

zgrredzik60 Czeladnik forum

Kombinuje na rozny sposob odswiezam i dalej tak mam no jak widac to mnie sie zdarzylo

bogusiania lubi to.
  6. SMOD_Atena

zgrredzik60 wobec tego napisz proszę do PT, z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia konta.

7. _maja98_

_maja98_ Czeladnik forum

Napisałem do PT - nie czytają ze zrozumieniem !!!
    Zablokowałem tak już 3 farmę - ostatni puzel wskoczył i nie daje się obrócić !!! - nie kończy obrazka !!!
    Mam zrobić zrzut ekranu z problemem - do PT

bogusiania lubi to.
  8. SMOD_Atena

_maja98_ w takim razie kontynuuj proszę korespondencję z PT, tutaj i tak niczego nie jesteśmy w stanie sprawdzić. Temat w związku z tym zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.