zablokowany przez administratora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidka00016, 27 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidka00016

lidka00016 Forumowy żółtodziób

powiem krótko gram z synami na jednym komputerze w farme dzieciaki stwierdziły że nie chce im się grać to tata będziemy ci przesyłać prezenty inni gracze mają po kilkanaście kont ale że inwestują w gre administrator nic im nie robi .ja nie śpie na pieniądzach i mamy jeden komputer w domu to w grze jest karalne całe 8 miesięcy zbierałem plony na dożynki i zostałem z niczym polski administrator się na mnie wypioł mimo że opisywałem sytuacje napisałem nawet do niemiec czy przez to że nie mam kilku komputerów musze być karany? kilkunastu mych znajomych przestało grać w gre bo stwierdzili po co mamy się angażować mam zamiar opisać tą sytuacje na faceboku może łańcuszek zrobi swoje a może będe znów zablokowany
    PROSZE POZOSTAŁYCH GRACZY O POMOC !!!!!

2. Na forum nie rozwiązujemy takich problemów. Prowadzisz korespondencję z Pomocą Techniczną więc jak masz jakieś wątpliwości to kieruj je właśnie tam.

Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.