zablokowany kokos...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grazyna_malina, 2 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grazyna_malina

grazyna_malina Forumowy żółtodziób

Witam,
    Odblokowałam wczoraj rano kokos...sprawdzałam kilka razy w ciągu dnia czy jest nadal odblokowany bo czytałam, że zdarza się iż mimo odblokowania go przy kolejnym logowaniu do gry jest on "nieodkryty". Dziś rano loguję się i co widzę?Kokos, którego wczoraj odkryłam jest zakryty. Inni gracze też zgłaszali błąd w grze ale dział techniczny odpisał, że sprawdzili i kokos nie był odkrywany. Żałuję, że nie zrobiłam preent screenów by mieć dowód na to, że jeszcze nie mam sklerozy...
    Proszę o sprawdzenie błędu i wyjaśnienie problemu.
    Pozdrawiam
    malina

2. daruciaa

daruciaa Forum Pro

podobno prt sc i tak nic nie zdziała...

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Jeśli pisałaś do Pomocy Technicznej w tej sprawie i otrzymałaś odpowiedź to ja tutaj na pewno nie napiszę Ci więcej czy inaczej, wręcz przeciwnie, narzędzia i kompetencje do sprawdzania kont Graczy na konsoli systemowej posiada wyłącznie ekipa pomocy technicznej oraz dział techniczny gry i tam otrzymasz odpowiedź na swoje zgłoszenia. Bardzo proszę zapoznaj się z ogłoszeniami w sprawie kokosów : >>>klik<<< i jeśli korespondencja z PT nie została zakończona, to kontynuuj tę korespondencję korzystając z opcji "Odpowiedz" w otrzymanej wiadomości z PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

daruciaa, dziękuję za pomoc.

4. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Tak się składa, że ma dokładnie ten sam problem. Dziś rano odkryłam zamknięty kokos a jestem pewna że został wczoraj odkryty. Masakra z tymi kokosami >:(

5. -smosmo-

-smosmo- Forumowy żółtodziób

Jw.u mnie ten sam problem wczorajszy kokos mam zamkniety a otworzylam na 100%,kilka razy dziennie wchodze na farme i za kazdym razem sprawdzam czy jest otwarty.Do tej pory wszystkie kokosy byly otwarte,zostal by tylko jeszcze jeden do otwarcia a teraz co z tego?nie bedzie pnacza i dodatkowej nagrody.
    Pisac do PT bez sensu,zawsze maja racje.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Do rozmów na temat kokosów zapraszam w tym wątku: Letni konkurs z nagrodami 2015, przypominam że to nie jest dział dyskusyjny. SMOD_Atena podała w swoim poście link do oficjalnego Ogłoszenia dotyczącego kokosów, proszę się z nim zapoznać.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

7. MiroKRK

MiroKRK Czeladnik forum

codziennie jestem na grze po kilka razy dziennie i na jednym koncie mam wszystkie kokosy odkryte a na drugim ktorego odwiedzam z taka sama czestotliwoscia i pierwsze co robie to wlasnie kokosy odkrywam a mam tam dwa zamkniete ale mam to gdzies bo szkoda moich nerwow i robienie mi wody z mózgu

8. Autorka pytań nie ma, a ponieważ nie jest to dział dyskusyjny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.