zablokowanie gry przez administratorów !!!!!!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tadek1951, 31 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tadek1951

tadek1951 Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich . Już nie mam pojęcia do kogo się z tym udac i na jaka strone . Znowu musze wejsc na pożyczoną stronę, poniewaz moja farma i farma mojej znajomej zostały zablokowane przez administratorów i nie wiemy z jakiego powodu. Wczoraj z konta znajomej Ewelka2000 pisałam że nie mogę ja Bożena75 wejsc na farme a dzisiaj mamy obie farmy zablokowane przez administratorów. To już ostatnie konto z którego mogę napisac ,potem już żeby do was napisac muszę zakładac nowe. Prosze o sprawdzenie kont .Ewelka2000 i Bożena75. z góry dziękuje

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Bożena wyślij do pomocy tech. zapytanie dlaczego twoje konto zostało zablokowane na pewno otrzymasz odpowiedź. Wpisz swoje dane kliknij na logowanie i mimo, że nie wejdziesz na farmę na dole kliknij ( na tej planszy do logowania) pomoc techniczna. Dojdzie do nich z twojej farmy tak jakbyś była zalogowana więc przyjdzie ci odpowiedź na podanego do gry maila.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

~czarodziejka, dziękuję za pomoc.

tadek1951, w sprawie blokady konta tak jak napisała ~czarodziejka, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.