zablokowananBAHAMARAMA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iwonirland, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwonirland

iwonirland Forumowy żółtodziób

Hej.Od 3 dni nie mogę przejść na Bahamaramę. Jestem na 73 poziomie. Wszystko było ok. Wszędzie mogę wejść, tylko nie na Bahamaramę. Cały czas kręci się kwiatuszek i muszę zrestartować grę, bo się zawiesza przy każdej próbie przejścia.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

iwonirland, rozumiem że przelogowanie nie pomaga. Spróbuj proszę wykonać czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej. Jeżeli to nie pomoże sprawdź jaką masz wersję AFP, kilka dni temu miałam podobny problem, musiałam zaktualizować wtyczkę ADOBE FLASH PLAYER (AFP) i to pomogło, może u Ciebie też zadziała.

Podsyłam poradnik: Gdy gra nie działa

BA_Chris lubi to.
  3. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Czy po zastosowaniu porad podanych w poradniku w poście powyżej Gracz ma jeszcze jakieś pytania? :)

4. iwonirland

iwonirland Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź. Spróbuję czyszczenia ciasteczek, Flash Playera niedawno aktualizowałam. Pozdrawiam.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ja również dziękuję, skoro wszystko jasne, oraz nie ma więcej pytań pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.