Zablokowana zagroda rekinów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emgie77, 9 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

Proszę o wyjaśnienie:
    przed akcją z hodowlą rekinów miałem 2 zagrody i możliwość produkcji paszy dla rekinów. Teraz widzę że możliwość produkcji paszy zniknęła a zagrody po przeniesieniu do inwentarza są zamrożone. Z kolei zauważyłem że za złote banany można odblokować hodowlę rekinów. Czy to znaczy że MUSZĘ odblokować coś do czego wcześniej miałem dostęp?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety z uwagi na to, że kryjówka z zagrody specjalnej zmieniła się w zagrodę zwykłą, którą od niedawna można kupić za sianogrosze to musisz tak jak wszyscy Gracze odblokować posąg kryjówki rekinów w pomieszczeniu II za 30 złotych bananów. Zapraszam do zapoznania się z ogłoszeniem: Rekiny na Bahamaramie.

Na przyszłość proszę nie pisz dużymi literami, jeśli chcesz jakieś słowo podkreślić to możesz je np. pogrubić lub użyć innego koloru czcionki (oprócz czerwonego i jego odcieni).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

Cóż, trochę to nie fair... muszę orać na rekiny które miałem, zamiast na inne rzeczy które miałem w planie.
    Za duże litery przepraszam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic na to nie poradzimy, takie zasady gry a zdobycie złotych bananów nie jest obecnie zbyt trudne. Powodzenia życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.