Zabiera flonery zamiast sianogroszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _vis_, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _vis_

_vis_ Okazjonalny autor

Witam
    Dziś w SPA robiłem Jaśminową herbatę z bąbelkami zabrakło mi roślinki zakupiłem więc Jovellana z plusika taki jak się pokazuje gdy brakuje rośliny i co się okazało zamiast sianogroszy zabrało mi 20 flonerów za 20 sztuk roślinki Jovellana proszę o zgłoszenie tego błędu, mam nadzieję że oczywiście zostaną zwrócone niesłusznie pobrane flonery

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale to nie jest błąd.Za takie zakupy płaci się fl.Był komunikat o kosztach.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękuję za pomoc.
    Jak napisała foczunia84 jest to prawidłowe działanie gry. Dodam, że z reguły plusik na te zielonym oznacza zakupy za SG/produkcję z dostępnych towarów, a na niebieskogranatowym do zakupu za FL.

Czy masz jeszcze jakieś pytania dotyczące tego tematu?

4. _vis_

_vis_ Okazjonalny autor

Dziękuję za odpowiedź no cóż moja strata nie przeczytałem wyskakującego okienka z informacją być może gdyby to nie było wcześnie rano na pewno bym zauważył ale przed pracą tak jest, mimo wszystko moim zdaniem jest to dość dziwna funkcja tym bardziej że jeśli brakuje nam jakiejś rośliny np. do zrobienia paszy w młynie to kupuje się roślinę za sianogrosze wiem kolor otoczki plusa jest inny ale niestety nowi gracze lub słaobowidzący mogą mieć problem z rozróżnieniem czy kupują za sainogroszę czy za flonery, ja zresztą przez nieuwagę tego że wyskoczył komunikat o flonerach przegapiłem i zaakceptowałem no cóż zastanowię się co z tym zrobić i nie chodzi tu o te nieszczęsne 20 flonerów tylko czy przypadkiem taka sytuacja nie jest wprowadzającą w błąd w końcu ta sama zasada występuje w młynie ale tu można dokonać zakupu za sianogrosze.
    jeszcze raz dziękuję za odpowiedź można zamknąć temat pozdrawiam
    Jarosław

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.