zabawy na kurzej grzędzie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -rybka24-, 8 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mam pytanie - dlaczego zamyka się zabawę, która pasuje graczom?
    Wyjaśnienie, że istnieje podobna nie jest dla mnie satysfakcjonujące.
    Ta miała określony cel a tamta może trwać w nieskończoność.
    Zabawę zaczęłam wczoraj, prosząc jednocześnie MOD-a o dodanie do spisu. Tak się stało, MOD-ka dopisała, nawet moment nam towarzyszyła.Co potem? Przychodzi drugi MOD i zamyka jako dubel! Pytam - dlaczego?
    To dwie różne zabawy, obie polegają na odliczaniu, ale cel ostateczny tu był dokładnie określony.
    Proszę o ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi a najlepiej o przywrócenie zabawy graczom.
    Dla wielu, nie tylko farma jest relaksem, ale również i zabawy na forum i proszę o nas pamiętać.

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Ja też to samo czułam, zakładając podobny temat (też odliczanie w nieskończoność) gdy istniały jeszcze 2 poprzednie zabawy (mam nadzieję, że pamiętasz).
    Muszę przyznać, Kurza grzęda już tonie w zabawach, tak więc chodzi modom o to, by zabawy się nie powtarzały i były jak najbardziej różnorodne, bo podobne by się graczom znudziły.

3. -rybka24-

Wika, nie piszę tego od siebie, tylko po sówkach graczy, którzy uczestniczyć zaczęli. Ty również weszłaś w to.
    I nie chodzi tu o nieskończoność,(klikać aby klikać) ale o konkret - dojść do zera, na tym polega ten urok :)

4. Wika7022

No to ja już nie wiem... :(
    Po prostu ja założyłam zabawę wcześniej niż ty...

5. -rybka24-

Zabawę założyła Ala i to był jej truch, ja tylko odwróciłam od mety do startu ku uciesze graczy:) Mieli cel i do niego dążyli.

6. Wika7022

Wiesz, mi nic do tego, to decyzja moderatorów.
    I to nie jest dział do dyskusji, także przestańmy. ;)

7. -rybka24-

Wika, zadałam pytanie do MOD-ów i bez potrzeby tu piszesz.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-rybka24-, wyliczanka to wyliczanka i jeżeli jest jedna to myślę że wystarczyć. Wcześniej był bieg, wcześniej coś innego. Obecnie założony został jeden temat z wyliczanką i nie ma potrzeby tworzyć kolejnych, zwłaszcza że w spisie treści możemy znaleźć kilak różnych wyliczanek. Poza tym kurza grzęda to nie dział wyścigowy na tworzenie kolejnych zabaw, zwłaszcza wyliczanek, tam chodzi o to aby jak największa liczba Graczy się bawiła. Przy kolejnych wyliczankach robi się bałagan, moderatorzy są zmuszeni usuwać posty Graczy. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją SMOD Ateny która zamknęła zabawę otworzoną przez Ciebie, lub nie zgadzasz się z tym co napisałam zapraszam do Pomocy Technicznej.

Korzystając z okazji: Wika7022, bardzo Cię proszę abyś usunęła z Twojej zabawy ten zapis: "Uwaga. Możemy też tutaj rozmawiać, ale warunkiem jest, by w poście znajdowała się odliczankowa liczba."
    Kurza grzęda nie jest działem dyskusyjnym, to nie jest miejsce na rozmowy. Jeżeli nie dokonasz zmiany, będę musiała zabawę zamknąć.

BA_Chris lubi to.
  9. -rybka24-

Dziękuję za wyjaśnienie. Można zamknąć.

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Proszę bardzo.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.