Zabawa w kopanego

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by ajlowdisgejm, Sep 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Aktywny autor

Mam pytanko, ukończyłam część indywidualną z beberami i "Stolik dla dwojga" otrzymałam.
    A jak jest z nagrodami w części globalnej, czy item "Zabawa w kopanego" który już osiągnęliśmy, powinnam mieć dopisany (bo nie mam takowego), czy te nagrody otrzymamy na koniec eventu? Nie doszukałam się jakoś info w poradniku :(

2. Cherry♥

Cherry♥ Czeladnik forum

Otrzymacie item "Zabawa w kopanego", jeżeli ukończycie część eventu globalną (nie mam pojęcia, czy skończyliście, bo dopiero zaczynam grę na nowym koncie), a jeżeli skończyliście, otrzymacie ją pod koniec eventu. : )

3. ajlowdisgejm

Hmmm, czyli jeśli nie ukończymy całej części globalnej to nie otrzymamy żadnej nagrody? Nawet tych "po drodze", które już osiągnęliśmy? Generalnie chodzi mi o to czy powinnam na obecnym etapie mieć item "Zabawa w kopanego" w pasku. Proszę o odpowiedź kogoś kto już część indywidualną ukończył i wie z autopsji ;)

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ogólne narody otrzymujemy po evencie, ale czy otrzymamy te itemy mimo tego, że nie ukończymy globala tego nie wiem i jakoś nie widziałam na forum żadnej konkretnej odp.

ajlowdisgejm likes this.
  5. ajlowdisgejm

Dziękuję Monia ;) Nie wiedziałam, czy mam pisać do PT, że mi tej "Zabawy..." nie dopisało, czy tak ma być.
    Jeśli nie dopisze nam żadnych nagród bez ukończenia całej części globalnej to nie będzie miło :(
    Można zamykać.

6. Cherry♥

Cherry♥ Czeladnik forum

Dodam od siebie, że nie jest powiedziane, aby wszyscy Gracze musieli oddawać swoje bobry do globala. Robią to tylko chętni.

Co do tego, kto dostanie item "Zabawa w kopanego", to jeżeli uda się zebrać wystarczającą ilość bobrów w globalu w wyznaczonym czasie, wszyscy Gracze otrzymają ten item, pod warunkiem, że ukończyli część eventu, do której bobry oddajemy tylko my. Każdy Gracz spełniający te wymagania, bez względu na to, czy odda bobry, czy nie, otrzyma ten item. : )

7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ale oddając bobry do zadania indywidualnego wspierasz też global, wszystko to co wrzucisz aby zaliczyć swoje zadania wlicza się do ogólnego postępu.

Więc każdy coś od siebie dorzucił, tylko Ci co ukończyli indywidualną część dostaną itemy. Robiąc indywidualną część (wrzucenie zwierza o wartości 230 tys SG) te 230 tys SG wrzucasz do zadania globalnego.

8. ajlowdisgejm

Cherry, już uzbieraliśmy w globalu wystarczającą ilość dla itemu "Zabawa...". Dlatego dopytywałam, czy powinno mi go dopisać do konta już teraz, czy dopiero na koniec eventu.

9. Cherry♥

Cherry♥ Czeladnik forum

Rzeczywiście, masz rację. Przepraszam za błąd, starałam się pomóc. Sama nie biorę udziału w evencie, ponieważ nie mam wymaganego poziomu. ; )

Więc zdecydowanie odpowiadam, że dopiero po zakończeniu eventu, jak mi wiadomo. : )

10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Aby osiągnąć 4 ogólne nagrody w evencie, należy zakończyć etap globalny. Taka informacja znajduje się w poradniku:
    W związku z tym pojedynczy item z etapu globalnego nie zostanie przypisany do Twojej Farmy.
    Graczom dziękuję za pomoc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

11. ajlowdisgejm

Już pisałam wyżej, że można zamykać.

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Życzę więc miłego popołudnia i zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.