Opinie Zabawa na słońcu

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by Eviana, Aug 12, 2026 at 9:04 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

u mnie wszystko na szaro chyba czas rzucic te gre reczniki mam

2. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Proszę o przeczytanie wsYstkich postów w tym wątku, jest podany opis przez Dziewczyny, jest nagrany filmik. Jeśli nadal będzie niejasne proszę wstawić screen planszy gry.
    No ale proszę bez takich słów.

3. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

ulozylam co trzeba a napis wez udzial jest na szaro a watek przeczytalam dziwne bo koszyczek da sie kupic

4. grania.

grania. Baron forum

Czy jest jakaś mozliwość resetu gry, Bo chyba się zakałapućkałam. Ręczników wymienić nie moę, bo 5 prób poszło, za mało ułożone, żeby odebrać i nie wiem co dalej

wio3 likes this.
  5. Eviana

A masz minimum dwa klocki ułożone na planszy? Kliknij print screen na klawiaturze , otwórz painta, Ctrl+V , zapisz na kompie i podrzuć tutaj, będzie łatwiej Ci pomóc

6. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

u mnie to samo mam ulozone 3 klocki

grania. likes this.
  7. grania.

grania. Baron forum

Ja mam ułozony tylko jeden klocek i w tym jest problem. Nie mogę ani w te ani wewte. Wyjście z gry , przelogowanie nie pomaga, ciągle jestem w tym samym punkcie, z którego nie ma wyjścia

wio3 likes this.
  8. Eviana

Mam informacje, że to większy problem :/ napisz do pomocy technicznej, zresetują planszę. Ogólnie info o błędzie poszło już do centrali

grania. and zefirek55 like this.
  9. zefirek55

zefirek55 Naśladowca mistrzów

Oby centrala tylko się z tym uporała bo takie problemy bardzo zniechęcają do gry. Życzę nam wszystkim cierpliwości i udanego dnia.

grania. likes this.
  10. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

no to czekam do pomocy nie moge pisac bo nie pamietam na jakiego emeila zakladalam konto

wio3 likes this.
  11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I mam mam pingwinka [​IMG] [​IMG] a nawet dwa [​IMG]

sporo wpadło dodatkowych nagród za misje 19/28 w tym skrzyneczka piccolo :D
    zaliczyłam 133 zadań :) no wiem wiem miało być 28 , ale jakoś się więcej wysiało xD

piccolo wielozadaniowiec e [​IMG]

Last edited: Aug 14, 2026 at 3:21 PM
  12. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Młodszy ekspert

Surfer zdobyty - można cieszyć się słońcem :)

13. adamtom33

adamtom33 Czeladnik forum

coraz częściej mają problemy.
    Misja trwa jeden dzień ,a już nie można się bawić.
    Niech zresetują całą misje i puszczą od nowa.

grania. likes this.
  14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Klocki w tym ewencie układa się fatalnie. Problem nawet ze złapaniem klocka myszką.
    Tak jeszcze nie było, a już układam nie pierwszy raz.

15. adamtom33

adamtom33 Czeladnik forum

Nie mogę układać klocków , bo nie ma pola startowego.

wio3 likes this.
  16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam,

Nie wiem czemu macie problemy z układaniem, trzeba dobrze złapać ręcznik i w odpowiednim miejscu ułożyć.
    Ja cały czas układam i w sumie brak problemów, nie zacina, układa tam gdzie chcę. Jak źle złapię to ręcznik wraca.
    Dwa itemy wykupione, trzeciego - nie bo za słaby. Ok.300 ręczników do ułożenia.

A to jeszcze jeden w sumie ostatni filmik, że gra działa i można układać:

Pamiętajcie, że pole startowe zaczyna się od piłki plażowej, zreszta na filmiku wszystko widać.

wio3 likes this.
  17. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Jeżeli plansza zaczyna się bez pola startowego to można postawić cokolwiek obok piłki. Można nawet postawić dwa różne wzory jeśli jest miejsce.

18. grania.

grania. Baron forum

A to poczekam. Dzięki za info. Wysiane mam, misje 3 zostały, Właśnie wkopałam się bo chciałam przyłączyć niebieski klocek, żeby ukończyć misję : [​IMG] a potem z wymian nic z niebieskim nie przyszło j się zablokowało,

na tak szerokim polu nie ma problemu, ale jak jest układ tak jak u mnie, że możesz położyć tylko jeden klocek, a potem nie masz żadnego pasującego i wykorzystasz wszystkie podmianki to wtedy jesteś zablokowana i nie masz ruchu.

IZABELA2504 likes this.
  19. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

dalej nie dziala a wieczorem wyjezdzam po to zaczelam zeby nie skonczyc

20. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja event skończyłam wczoraj wieczorem i teraz mogę iść na słoneczko:p:D