Opinie Zabawa na słońcu

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 sierpnia 2026 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dariodiablo

dariodiablo Książę forum

wio3, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  2. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Młodszy ekspert

robimy robimy

welkas1970, wio3 oraz hiacynta lubią to.
  3. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Zanim zaczniecie pryskać i bonusować weźcie pod rozwagę że w sobotę dochodzi 3 część "Lato hultaja" w tropikalnym lesie.
    Można dwie pieczenie na jednym ogniu upiec.

4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zamierzam robić tylko na wyspie, a farmy nie tykać.

hiacynta, twardy81 oraz bogusiania lubią to.
  5. ezerioszkaaa

ezerioszkaaa Czeladnik forum

Wiecie co, ja chyba jestem nie ogarnięta, pierwszy raz gram w ten typ eventu, ułożyłam jeden klocek jak na spojlerze, a dalej nic mi się nie chce kłaść na planszę, chociaż niby wzory się zgrywają ;(

wio3, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  6. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Z drzew mango na plantacji wypadło 187szt. :). Jestem zaskoczona

No nieee xD Zebrałam niechcący moje opryski...i już nie mam 5szt. :cry:xD

hiacynta lubi to.
  7. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Trzeba wybrać klocek ze wzorem pasującym do klocka już na planszy. Pasujący wzór przyłożyć do tego na planszy i puścić klik. Następnie obrót jeśli konieczne.
    Jeżeli nie masz pasującego wzoru (wszystkie ręczniki będą szare w oknie wyboru), wówczas trzeba zrobić zamianę na inny klikając na spętlone strzałki.
    A jeśli się zdarzy że wszystko szare i brak możliwości zamiany to trzeba zakończyć klikając na "Weź udział".
    Zaczniesz nowa rundę na innej planszy.

hiacynta lubi to.
  8. ezerioszkaaa

więc mam jakiś problem techniczny, bo mam klocki które mogę tylko i wyłącznie przenieść, bo pasują chociaż jedną stroną, ale nie chcą się mi ustawić na planszy, wracają do bazy. Przed chwilą jeden klocek mi dopasował, ale go sama cofnęłam, bo chciałam rozkminić o co tu chodzi, a teraz w to samo miejsce też nie wchodzi, cofa mi ;(

kuraptica i hiacynta lubią to.
  9. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

To chyba nie w tym problem , u mnie też nic nie da rady położyć

kuraptica i hiacynta lubią to.
  10. bunny132

bunny132 Komandor forum

mnie ze wszystkich pól wypadło 954 wypadajki

gosiunia007, hiacynta oraz kaska860 lubią to.
  11. ezerioszkaaa

i tylko zamiast poznawać event straciłam i wymianki i jeszcze nie wiem co, bo myślałam, że po prostu nie pasuje, więc wymieniałam i kombinowałam. Do kitu ;(

hiacynta lubi to.
  12. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Zaczynamy od wzoru przy piłce na środku planszy.

edit: aha, na edge i chrome działa.

Na razie tyle ułożyłem z darmowych.

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2026 o 16:11
    wio3, morelowesady oraz hiacynta lubią to.
  13. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

U mnie też nie da się położyć chociaż wiem jak to robić, bo robiłam już takie ewenty. Robię na kliencie, potem zobaczę na przeglądarce.
    Do ... z takim ewentem.

morelowesady i hiacynta lubią to.
  14. Kala

Kala Analityk forum

Nie martw się, u mnie jest to samo.. Jeden udało mi się ułożyć, reszty się nie da.. xD na razie skupiam się na sianiu roślin, pewnie naprawią za chwilę ten błąd i będzie się dało układać..

hiacynta lubi to.
  15. ezerioszkaaa

ja gram na chrome, nie działa. w edge weszłam, nie działa, na kliencie, na którym nie gram, ale mam nie działa. może błąd dla niektórych graczy, cóż, pozostaje poczekać, aż naprawią

hiacynta lubi to.
  16. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Jednak działa.
    Na chrome i na kliencie też. Zapomniałam jak się w to gra. Teraz sobie przypomniałam. Układaj na jasnym piasku zaczynając od piłki.

morelowesady, hiacynta oraz Kala lubią to.
  17. Kala

Kala Analityk forum

hahaha... faktycznie xD jakieś zaćmienie mnie ogarnęło, skupiłam się na tym dodatkowym polu i za nic nie chciało mi się ułożyć :music::music:

hiacynta lubi to.
  18. ezerioszkaaa

Mam już kilka ułożone. ale dalej nijak nie idzie. jak pisałam wcześniej, mam jeden klocek który się wpasował, ale sama go cofnęłam i teraz nigdzie nie chce wejść w żaden sposób. Nie wiem, czy ja czegoś nie widzę?

hiacynta lubi to.
  19. Kala

Kala Analityk forum

Idziesz od piłki i od tych co Ci zaznaczyłam w kółku - te boczne kafelki trzeba dopasować, ale od tego głównego układu.. Od tych bocznych nie da się rozpocząć układania :)

wio3 i hiacynta lubią to.
  20. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Pasują 2 klocki. Te w brudnym różu z kółkami. Wzór trzeba trzeba postawić przy takim samym, na pustym polu.

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2026 o 17:12
    wio3 i hiacynta lubią to.