zabawa dla zabawy czy dla "pieniędzy"?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jajki, 6 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jajki

jajki Okazjonalny autor

Gram już od dobrych kilku lat, lecz ostatnie posunięcia ekipy są coraz bardziej bulwersujące.
    Ja podchodzę do tego jak do zabawy. Nie będę kupować nic za pieniądze, aby móc kontynuować grę, a widzę , że dokonywane zmiany dążą do wyciągania od ludzi pieniędzy.
    Ciekawi mnie, jak dużo graczy ma podobne odczucia jak moje?
    Jeśli jesteś tego samego zdania, napisz.
    Pozdrawiam. Czekam.:(

japi007 i -gabi313- lubią to.
  2. gadek

gadek Fanatyk forum

Ależ pociąg jest właśnie taką "okazją" do zdobycia czegoś zupełnie za darmo,nie rozumiem oburzenia,zwłaszcza w tym dziale;)

moni15382 i Brjeżka lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

gadek dziękuję za pomoc.

jajki wątki dyskusyjne na temat gry i inne znajdziesz tutaj : >>>klik<<< i tutaj : >>>klik<<<.

Napisałaś/eś w dziale Pomocy, który służy do zadawania ogólnych pytań i udzielania odpowiedzi nie do dyskusji, w związku z czym za opinię dziękuję i temat zamykam.

gadek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.