Za malo towaru

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Chciałam zrobić wymianę w balonie, ale po naciśnięciu przycisku, wyszedł komunikat: Masz za mało towaru. Dlaczego, skoro przedmiot mam, w liczbie jaka ktoś zaproponował. Poza tym, gdybym miała za mało towaru, to nawet nie mogłabym wymienić, bo ta strzałka byłaby szara a nie niebieska. O co wiec chodzi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może jest to item składający się z kilku części,który był już postawiony na łące i jest traktowany jako całość a tylko pojedyncze części(ulepszenia) można wymienić.Czy chodzi może o inny przedmiot,np...drzewo,zagrodę ?

3. FarmaBeatki37

No tak, to jest Urodzinowy stol II. Ale skoro można wymieniać tylko pojedyncze części, to jak komuś udało się stworzyć ofertę na ten item? Poza tym przed chwila sprawdziłam i jest on na liście przedmiotów do wymiany w obecnym GT, wiec dlaczego nie można go wymienić?
    Ps. Już rozumiem. Komuś potrzebna jest tylko ta druga cześć, a ja mam cały. To nazwa jest myląca, bo myślałam ze chodzi o cały Urodzinowy stol II, a nie jego druga cześć.

4. SMOD_Atena

Jeśli poszczególne części itemu,czyli podstawa i ulepszenia nie były jeszcze nałożone na siebie i postawione na łące,to można się nimi wymieniać i w ten sposób zapewne została ustawiona oferta w balonie.Jeśli jednak były złożone w jedną całość czyli ulepszony item,to nie ma już możliwości wymiany.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. FarmaBeatki37

OK. Dzięki :) Wszystko jasne :)

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jasne,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.