Za małe literki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika organista, 17 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. organista

organista Czeladnik forum

Alo!
    Czemu mam takie małe literki na forum? Przecież ja już niedowidzę. Co się stało?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Ciężko tutaj jednoznacznie odpowiedzieć gdyż wszyscy piszemy jedną czcionką. Możliwe jest natomiast, że zmniejszony został obraz wyświetlany przez przeglądarkę. Tutaj zalecam na wypróbowanie kombinacji klawisz "ctr+0" najczęściej jest to skrót w przeglądarkach do ustawienia podstawowej wielkości wyświetlanych okienek. Oczywiście skrót "ctr+scrollock(kółeczko na myszce)" również może zmienić rozmiar wyświetlanego obrazu,

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. organista

organista Czeladnik forum

No tera już je bajka!!!
    Dzięki bardzo już wszystko widzę. Nie wiem czemu zmniejszył mi się obraz, ale jest już OK.
    Dzięki bardzo i pozdrawiam.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Czasami nieświadomie zmniejszamy obraz przez przypadek używając kombinacji klawiszy.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.