za duża ilość roślin w Event " Burza "

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kurkawodna21, 11 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kurkawodna21

kurkawodna21 Forumowy żółtodziób

jestem trochę w szoku bo ilość roślin do tego Evebntu Burza przeraża mnie 6500 2 poziom 2000 a czasu jest mało jakiś hipper sposób na to ?

nikki2676 lubi to.
  2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Zegarek do ręki,uruchomiony kombajn i siewnik,najmniejsze poletka,zjedzony chutney marchiowo-jabłkowy,sianie i zbieranie do bólu :eek:;)A tak poważnie jest do zrobienia,ale faktycznie trzeba się przyłożyć i pilnować zbiorów,a jak ktoś uczy się czy pracuje,to będzie ciężko ukończyć event w całości,bo oprócz roślin trzeba jeszcze posadzić i zebrać 175 babeczek,które dojrzewają 16 h bez polewy,a o polewę ciężko,bardzo słabo wypada,ja mam dopiero 30 sztuk:eek:
    Zaglądaj do eventowego wątku,pod link od MOD_Kleopatry-tam gracze często piszą,jak sobie radzą ;)

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Odpowiedź udzielona, link do wątku do rozmów podany-kłódeczka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.