Zażalenie ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bozenka, 21 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

Event "lisie sztuczki" dla kogoś kto nie kupuje florenów nie ma super nawozu i innych "dopalaczy" jest niewykonalny :-( ..dobrej nocy

nikki2676 i Morrigan lubią to.
  2. trzynastka-13

trzynastka-13 Czeladnik forum

:)) Gram od grudnia 2014, Florków nie kupuję, SN z misji, koła, dopalacze z targu - kupuję sama.
    EVENCIK WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM :))

Serdecznie pozdrawiam

3. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

Wazny jest początkowy rozsiew,póxniej małe pola CHJ i bez problemu ,ale trzeba czasy pilnować

4. J.thePlayer

J.thePlayer Mieszkaniec forum

Mój brat, właśnie wczoraj wieczorem zakończył event. Oczywiście kampania srebrna, ale kilka misji zrobił na kampanię diamentową i złotą. I zrobił to wczoraj.

5. Bożenko nie każdy event trzeba robić do końca, ale z tego co czytałam to są gracze którzy nie kupują Fl i je kończą
    W ...TYM... wątku o tym poczytasz :)
    Ja się nie spinam robię tyle ile mogę a to mam za mało wypadajek, a to nie mam czasu pilnowania zasiewów ale zawsze sobie tłumaczę że następny może będzie dla mnie wykonalny.:)
    Czy chciałabyś może o coś zapytać bo nie widzę pytania w Twoim poście a przypominam że nie jest to wątek dyskusyjny :)
    Również pozdrawiam :)

6. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

Można zamknąć .miłego dnia :)

7. Miłego dnia Bożenko i skoro można to kłódeczkę zakładam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.