Załadowany utylizator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Eliza_Boczek, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eliza_Boczek

Eliza_Boczek Okazjonalny autor

Witam, mam pytanie: co się stanie z towarem w utylizatorze jeżeli nie zdążę go wykorzystać przed końcem eventu? Przepada czy wraca z powrotem do stodoły? Pozdr

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie posiadamy informacji o tym aby wrzucony do utylizatora i niewykorzystany towar wracał do stodoły, więc wygląda na to że jeśli nie wykorzystasz "załadunku" to towar przepadnie. Dlatego też najlepiej dokładnie obliczyć wartość wrzucanego towaru względem posiadanych baterii aby nie stracić. Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Eliza_Boczek

Eliza_Boczek Okazjonalny autor

Dzięki za info :) można zamknąć

4. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

Witaj Ateno czy jako SMOD mogła byś dopytać wyżej

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj qubasko, dopytałam wyżej zanim zamieściłam poprzedniego posta i taką otrzymałam odpowiedź. Dopytaliśmy raz jeszcze i dowiedzieliśmy się, że we wcześniejszych edycjach tego eventu, wrzucony do utylizatora, niewykorzystany towar przepadał, więc domyślam się że i tym razem będzie tak samo. Niemniej jednak 100 % pewność będziemy mieć jak event się zakończy, teraz nie ma możliwości aby to sprawdzić.

Bardzo proszę, miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.