Z czego bedziemy sadzić

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tomek839839, 14 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomek839839

Tomek839839 Forumowy żółtodziób

Daję pomoc - którą możecie zachować lub nie.

To temat że, jak sprzedajesz zbiory z pól np. rzeżuchę to zachowaj najlepiej minimum: ile masz pól. Jak sprzedasz wszystkie rzeżuchy to z czego zasadzisz rzeżuchę jeśli możesz tylko rzeżuchę zasadzić z rzeżuchy? No chyba że kupisz rzeżuchę, ale ja tego nie wiem, dlatego że jestem początkowym graczem Farmerama,

Pozdrawiam
    Tomek839839

Przepraszam, nie na ten temat dodałem. Chciałem dodać do FAQ - Gra

Posty połączyłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 kwietnia 2018
    tarantula66 i donatka69 lubią to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Poradniki w podanym przez Ciebie dziale zamieszcza Ekipa forum. Są również miejsca, gdzie Gracze mogą dawać porady, jednak zanim to zrobią, powinni poznać grę. Można to zrobić >tu< lub >tu<. Zachęcam do zapoznania się z naszymi poradnikami.
    Proszę byś nie pisał posta pod postem, gdyż jest to zabronione przez regulamin. Zamiast tego używaj opcji Edytuj. Dział Pomocy służy do zadawania pytań, a ponieważ tutaj żadnego nie widzę, temat zamykam.
    Co do kwestii sprzedaży i kupna, w Galerii Handlowej możesz kupić dziennie maksymalnie 100 sztuk każdej rośliny, cena rzeżuchy to 1 SG za sztukę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.