złotokap

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeflera, 5 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeflera

szeflera Zaawansowany

dlaczego nie mogę wymienić papugowca na na drzewo złotokapu? Jest na wymianę G&T.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę ile drzewek jest w ofercie i czy masz odpowiednią ilość licencji. Istnieje również możliwość, że oferta została już zrealizowana.
    Czy może Ty chcesz taką ofertę ustawić?

3. szeflera

szeflera Zaawansowany

ustawiłam ja taką ofertę,ale są takie same

4. SMOD_Atena

Ustawiłaś czy chcesz ustawić a nie możesz? Sprawdziłaś czy posiadasz licencje na wymianę?

5. szeflera

szeflera Zaawansowany

licencję posiadam mam 46

6. SMOD_Atena

Może krok po kroku, wchodzisz w wymiany, wybierasz z inwentarza papugowca w zamian za złotokap, klikasz w licencję i co się dzieje?

7. szeflera

szeflera Zaawansowany

ustawiłam tera czerwonagrusze na wymianę zlotokapu i wyskakuje mi że nie mogę wymienić, bo nie mam ,a posiadam ?

jest ustawione do wymiany,klikam wymień i pokazuje mi że nie mogę bo nie mam w inwentarzu

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

8. SMOD_Atena

Skoro drzewka, które chcesz zaoferować masz w pasku, licencje również posiadasz a nie możesz ustawić wymiany czy też zrealizować oferty to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.