złote wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alusoo, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alusoo

alusoo Zaawansowany

Mam w stodole złote wejściówki.Aż wstyd się przyznać,bo gram długo ale nie wiem gdzie je wykorzystać--proszę o podpowiedz

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kiedyś dawno temu to były specjalne próby na koło fortuny.Od tamtego czasu koło i rodzaje prób zmieniły się na zwykłe za zalogowanie i próby imprezowe do zakupu podczas wyprzedaży.Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. alusoo

alusoo Zaawansowany

To znaczy,że są już nie do wykorzystania?

4. SMOD_Atena

Trudno powiedzieć,był określony czas na ich wykorzystanie i być może teraz jest już za późno ponieważ zostały wycofane z gry.Spróbuj proszę na swoim kole fortuny,sprawdź czy masz możliowść ich wykorzystania jako prób zwykłych,choć tych można mieć maksymalnie 5.Jeśli nie ,to znaczy że przepadły i już nic na to nie poradzimy.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Możesz je wykorzystać nadal :) najpierw musisz wykorzystać te zielone, potem złote :)
    Atenko, ja sama niedawno wykręcałam dwie ostatnie złote :)

6. alusoo

alusoo Zaawansowany

jeśli tak to wykorzystam---------dzięki --jak się nie uda to moja strata.Więcej pytań nie mam

7. SMOD_Atena

Menko dziękuję za podpowiedź.Ja niestety już dawno temu wykorzystałam,więc nie miałam możliwości tego sprawdzić,ale skoro Ty wykorzystałaś niedawno to i Autorce tematu powinno się udać.
    A skoro już nie ma więcej pytań,to dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.