złote wasy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cwaniakosc, 18 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cwaniakosc

cwaniakosc Okazjonalny autor

dlaczego nie moge sprzedawac złotych wasów jak juz je od dawna zbieram i hoduje????

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sprawdź proszę, które wąsy produkujesz. Na targu można sprzedawać złote wąsy, a Ty może produkujesz jeszcze sztuczne wąsy, które były w evencie Komiks VIII - Klient ma zawsze rację.
    Szczegóły w tym poradniku.

3. hey22

hey22 Aktywny autor

ja produkuje złote wasy i nie moge sprzedawac je na targu ;-/

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A w stodole w zakładce produkty Ci się pokazują?

5. hey22

hey22 Aktywny autor

nie wlasnie. moge je ewentualnie kupic ale sprzedac juz nie..a mam ich bardzo duuuzo

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Skoro w stodole się nie pokazują to na pewno masz fabryczki wystawione, a nie zagrody?

Może mylisz z kukułkami..

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

hey22 czy wszystko wyjaśnione?

8. hey22

hey22 Aktywny autor

rozumiem dzieki

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cwaniakosc, czy dla Ciebie również wszystko jest jasne czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

10. .Nixe.

.Nixe. Forumowy żółtodziób

Ja tez nie bardzo rozumiem sytuacji z tymi wasami....po evencie byly produkowane zlote a teraz na targu sa tylko sztuczne i u mnie w stodole mam tez wyprodukowane sztuczne wasy.Wiec czy tez sztuczne wasy tez mozna bedzie oddawac do tej nowej misji czy znowu trzeba bedzie wybudowac fabryczki a mam przeciez ich 4 zdobyte w evencie?

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.Nixe., obecnie występuje błąd z wąsami, zapraszam do tego tematu: ..::klik::.. :)

Gracz pomimo obecności na forum nie udzielał się w swoim wątku w związku z tym zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.