Opinie Złote Królestwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

ja już tyle czasu próbuję upolować to ciastko, ale zawsze jest zero :eek: chyba nigdy nie będzie dane mi go kupić :/

2. Yabolek

Yabolek Baron forum

Wysłałem Ci w podarku ;)
    A nuż inni tez podeślą i będzie spokój na jakiś czas.

3. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

o Boziu, dziękuję pięknie :inlove::inlove:

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Chyba podłubię/ Ale bez spiny.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

,,,posiadasz przeciez niezla armie jaskow..na start karnegia,,a potem trzy zbiory balsamki ogrodowej..ona z wszystkimi dopalaczami maska tiki,esencja wiedzy,masc lecznicza plus reszta ogolnie dostepna wlaczajac w to sn rosnie 2h23min...
    dla mnie poswiecenie 1tys sn jest mniejszym kosztem anizeli odpalenie opryskow by zebrac wypadajki

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Nie chlastaj ,szaremydlo ściera skórę,wytwarza się nowa powłoka xDxDxD

7. WERONII

WERONII Koneser forum

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Grubsza ? akuratna na wszelkie farmowe zawiłości xD

tak sobie myślę czy nie rozłożyć kanapy ;)xD chyba mi się odechciewa :sleepy:

9. Angel

Angel Książę forum

Chyba pójdę właśnie bardziej w ten pomysł na wylotki zamiast zagród, bo paszy nie mam aż tak dużo, żeby ruszać opryskiwacze (nota bene jeszcze nigdy przeze mnie nie używane xD).
    Dzięki Norbi i Piotrze również i za Wasze rady. :inlove:
    Nie mam odblokowanej tej balsamki, ale żeń-szeń ma podobny czas wzrostu to użyję jego.

Tylko Norbi uściślij mi co znaczy cyt. "plus reszta ogolnie dostepna"?

Mam też prośbę, czy ktoś ma może maskę tiki? Nie mam czegoś takiego...Na targu tez tego nie mogę kupić, bo nie ma.:oops: Byłabym wdzięczna ;) Nick proszę skopiować z pod sygnatury. ;)

P.S.
    upsss... mam chyba max prezentów na dziś, to gdyby ktoś o mnie jutro pamiętał to będzie mi miło :p:D

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2024
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ufff, nie jestem samxD:cry:xD
    Połóż się, odpocznij od tych ciągłych eventów, kobieto, bo się jeszcze przepracujesz:p;)

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Wysłałam maskę

12. bona53

bona53 Generał forum

Napisz sówke , jutro wyślę.

13. Angel

Angel Książę forum

Dziękuję Kochana, a na jaki nick? :inlove:
    Zaraz to zrobię:) Dziękuję z góry ślicznie.:inlove:

No i podziękuję więcej mi nie trzeba, tak ze dwie to chyba starczą.:music:

Żeby było w temacie, to ostatnio na tym evencie robiąc go spiny specjalnej udało mi się zarobić ok 1,5 mld, więc teraz oprócz pnącza, które nie jest takie złe, choć mogłoby być lepsze fajnie byłoby znowu trochę chociaż zarobić, zawsze te Sg mogą się przydać na coś w przyszłości, np. na jakieś zwierzaki, czy produkty, których zabraknie do eventu jakiegoś lub czegoś innego czego nie będzie w stodole...;)

14. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Angel jak coś nie tak napisz mam jeszcze jeden prezent to podeślę

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

napisz sówkę do mnie.
    Co do ewentu coś tam podłubie

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ogolno dostepne to woda i nawoz ten naturalny;)
    zen szenia nie siej bo to nie jest warzywo i czas wtedy bedzie o wiele dluszy..
    moze masz habanero?to warzywo jego czas z tym co wczesniej pisalem wynosi 1h 45 min

17. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

wyslij sowę to podeślę

18. Angel

Angel Książę forum

Niestety Angel to tylko nick na forum, konto do niego podpięte jest z inną nazwą, kiedyś można to chyba było zmienić, więc nawet nie mam konta Angel, bo bym sobie stamtąd przesłała na swoje. ;)

Mój nick w grze to ten z pod sygnatury: ~*♥*~Natalia~*♥*~

Trochę zmieniły się zasady niż było ostatnio w tym evencie, w poprzednim nawet udało mi się szybciutko go zrobić, teraz raczej ze względu na te wylotki wyspowe, potrzebne do rozgrywania mini gier chyba tak nie będzie. :sleepy:

aaaa spoko dzięki xDxD:cry:
    Tak habanero mam...dziękuję, jessooo jaka ja sierota farmerska po tym powrocie jestem :sleepy::p:cry:
    P.S.
    Jeszcze mam kolczoch jadalny coś takiego to warzywo, z dłuższym czasem to dam chyba to...będzie lepiej, co nie?

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

to napisz do mnie

20. Yabolek

Yabolek Baron forum

Polecam używać świetny Rysiowy kalkulator Tutaj

i zapisać w ulubionych.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.