Opinie Złote Królestwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja przyszłam ponarzekać :p wypadajek mało:eek: no trudno pnącza chyba nie bedzie -.-moze nie umie grac :( ale trzeba tez mieć wiadomo co :sleepy:

2. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Wypadajek tyle co kot napłakał. Jasiek nie na wiele się zdaje, przy pełnym polu ok. 30-40 sztuk to trochę za mało. A może ktoś ma mógłby poratować ciastkiem z masłem orzechowym? Odwdzięczę się w CMJ-ach. Albo w mapach, wedle życzenia.

3. szalona34

szalona34 Aktywny autor

a jak mam 4 to nie dam rady?? Nie mam 5 niestety :(

4. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

Ale Ci farmerzy bogaci .....2,5 mld zarobione
    Nic tylko siać i kasiorę trzepać

5. dantic3

nie starce mld zeby kupic rosliny na targu -.- niech sie dzieje co chce ile zrobie tyle bedzie a kota w worku ? nie warto -.-

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak Wam się podoba super bajer, animacja słoneczka/poświaty na nagrodzie po dokonaniu wpłaty?
    Zauważyłem to poprzednio i miałem nadzieję, że to jednorazowy wyskok.
    Myślałem, że sobie przeklikam wpłaty i z głowy, a tu dobre 10 min. zeszło.
    Trzeba odczekać 4s, aż super hiper animacja się odtworzy.
    Na diabła to uszczęśliwianie na siłę?
    Nakładą niepotrzebnych bzdetów, co tylko obciążenie zwiększa.
    Tu błysk, tam iskierka, gdzie indziej poświata.
    A to wszystko się kumuluje i tylko zamula.
    Farmerama to statyczna gra 2D, a potrafi najlepsze sprzęty zamulić.
    Jak tak bardzo chcą, to niech od razu zrobią Farmeramę w wersji FPP (widok z pierwszej osoby).
    Wtedy będziemy mogli przechadzać się po swoich włościach i podziwiać graficzne zdolności programistów.

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

też można 4 odpalić nie będzie to co sekundę ale tylko kilka minut tylko pamiętaj zagrody wystawiamy na kryształowych i las tropikalny oczywiście te najdłużej rosnące jak manty ważki pingwiny delfiny każdy opryskiwacz to 20% obniżenie czasu więc przy 4 będzie to 80%

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak masz ktoreś z tych pnączy:
    Najlepiej W2012 ze względu na czas trwania.

I do slotów dasz doniczkę + poncz/kulki

To uzupełnisz brakujące 20% i zagrody będą 1s.

Tu możesz sprawdzić kombinacje bonusów:

https://halny.free.nf/pliki/3_zagrody/farma_zagrody.html

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ano pudrują , poświatają , błyskują ...xD:cry:xD i efekty tego... ot choćby takie

że świeżo napełniony zbiornik wygląda jakby był pusty -.- i dopiero po przejściu na inną łąkę pokazuje prawidłowo

10. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Rząd chmur zdobyty, prawa strona też, lewą skończę w poniedziałek rano. Więc finito

11. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Pierwszego dnia skorzystałam z dyniowych, SN, Zośki i cieszyło mnie 10.000 rośliny eventowej i dojście do 9 poziomu oraz wysianie roślinek na bonusie. To chyba był mój rekord 16 roślin z jednego małego pola! (wiem, wiem, mało, ale dla mnie mega duuużo).
    Drugiego dnia testowałam maskę tiki z alchemikiem, warzywami, pandami i drzewkami.
    Kochani Sąsiedzi cały atlas na mnie zrzucili (jesteście Kochani - bardzo dziękuję), ale ciągle brak map.
    Chyba już wiem czemu w ostanich eventach z Picollo wypadł mi opryskiwacz i kosiarz.
    Wydaje mi się, że bez hodowania zwierzaków, to i Jaśkowie nic nie pomogą.
    Mało mam paszy bahamowej, bo ostatnio kręcę w młynie na przemian pandy, wielbłądy oraz leniwce.
    Sprawdzał ktoś jak było w poprzednich eventach z ilością roślin? Teraz wydaje mi się ich mniej.
    I mam wrażenie, że wylotki wylatują ze zwierzaków...
    Ponarzekałam.:)
    Jeszcze czasu trochę jest - dozbieram. :)
    Ale chciałam na targu cosik sprzedać, a tu już przeczytałam, że nie kupują.
    A na moim martwym targu nigdy nie było roślin, a teraz się już pojawiły, więc zarobku raczej nie będzie. :(
    Mimo wszystko lubię ten event za to, że jest możliwość zakupu roślin na targu - może i drogie, ale można dokupić jak zabraknie kilku sztuk.
    I popieram pomysł handlu wylotkami na targu!!!

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A co się dzieje ? a ile masz map ?
    do samego pnącza 40 gier
    lewa strona
    róża wiatrów 9750 szt
    mapa skarbów 1053 szt

prawa strona by zdobyć tylko itemy do 50 kroku
    czapetka - 1.418
    dolinna róża - 1.450
    kolczasty grzyb - 1.250

trudniej na całość ale jeszcze trochę czasu jest :)

13. karol540

karol540 Forum Pro

Posadziłem na 2 polach karnegie myslałem że mi wypadnie powyżej 100wypadajek. A tutaj guzik z lasu tropikalnego wypadło mi 79szt
    a Kryształowych Wodospadów też ok 78. Czekam na planatcji posiałem wspiegę tam żeby się nie dziwił inne wypadnie .Mam do was tak pytanie jak to jest siedzisz czekasz 16h i tyle ma wypaść chyba to jest kpina .Mało mi już zostało roślin 200-300 ale wypadajek sporo.Jaki to jest sens sadzić długie rośliny .Szkoda się rozpisywać na tym i każdy innym eventem Nie po to wruciłem do gry po długiej przerwie

14. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Moje pnącze już hula :)

15. dantic3

38map pnącze bedzie ale do końca lewej strony cięzko bedzie
    podziekowania wielkie dla posyłających mi mapy :inlove:

16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na targu cuda kolczasty kosztuje 48/50 tysięcy a czapetka 120 tysięcy xD sieje badyla do końca jeszcze trochę sprzedam ;)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

wylotki komplet , nie tylko do pnącza a na całość i to w niecałe 3 doby eventu [​IMG]
    cacy ''cytryny ''

gorzej z eventówką [​IMG]

18. karol540

karol540 Forum Pro

z ewentówka szybko możana zrobic ale nie wypadajki

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Chciałabym podziękować wszystkim którzy podsyłali mi mapy, mam już kpl .
    Taka gierka to coś dla mnie, 30min. i wszystkie załatwione do końca.
    Teraz sieję te badyle i zaczynam robić prawą stronę, trochę czasu to zajmie
    ale wystarczy na całość i na sprzedaż też. Jak do tej pory na moim targu jeszcze
    nie widziałam sprzedających ale taki już mam targ że sprzedają ostatniego
    dnia eventu.
    Miłego dnia wszystkim życzę.

20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Na moim targu już po zarobku. Ofert po 180 szt. i tylko przybywa. Zarobiłam 2,5 mld sg :) Lubię takie eventy :)
    Powodzenia jeszcze walczącym i ogromnego zarobku handlującym :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.