Złote Banay

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bulbas, 14 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bulbas

Bulbas Forumowy żółtodziób

Witam
    Grając na innym koncie (około 32 lvl) przeszedłem na 32 poziom Bahamaramy i dostałem 30 lub 40 złotych bananów. Jednak kiedy gram na farmie (82 lvl) za przejście na poziom 116,115,114 itd. dostaje po 4 złote banany i nic nie mogę odblokować. Czy to jest błąd ?

2. anatol111

anatol111 Ambasador forum

to nie jest błąd

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bulbas...nie za bardzo wiem o co ci chodzi.
    Za przejscie kazdego poziomu na Bahamie , dostajesz 5 zlotych bananow.
    Poziom na farmie nie ma wplywu na poziom na Bahamie i ilosc zlotych bananow.
    Rosliny i zwierzeta z bahamy odblokujesz za zlote banany w "swiatyni malp".
    TU masz linka na temat bahamy..moze tam sie doczytasz czegos wiecej.

MOD_Cookie* lubi to.
  4. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

Dopisanie sporej ilości złotych bananów miało miejsce przy zmianie starej wersji Bahamy na obecną. Za przejście na kolejny poziom zawsze jest 5 ZB.
    Dodatkowo ZB można zdobyć w niektórych misjach.
    Jak chcesz szybciej przechodzić na kolejne poziomy na Bahamie - niestety musisz bardziej intensywnie grać i ewentualnie wspomagać się produktami dającymi TPD.

5. BA_IRI

BA_IRI Guest

6. Bulbas

Bulbas Forumowy żółtodziób

Ok dziękuję wszystkim za pomoc.

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ja również dziękuję, życzę dobrej nocy i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.