Złote banany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blachyosw, 16 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blachyosw

blachyosw Czeladnik forum

Witam serdecznie :)

Mam takie pytanko bo mnie to zaciekawiło :) Gram we farmę już jakiś czas i byłem ostatnio u mojego taty, który rownież został farmerem :) Moją uwagę przykuło, gdy za poziom na Bahamaramie zamiast 5 złotych bananów dostał aż 10 :) Ma on poziom ok. 120, ja mam 112 i myślałem może, że zależy to od poziomu ale mamy prawie taki sam :)

Może mi ktoś podpowie o co chodzi i jakim cudem ma co poziom 2x więcej złotych bananów niż ja? :)

Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam blachyosw.

Nie ma możliwości aby Twój Tata otrzymał 10 złotych bananów za awans na wyspie. Każdy Gracz otrzymuje taką samą ilość złotych bananów za awans czyli 5 sztuk. Być może Tata razem z przejściem na kolejny poziom otrzymał złote banany za wykonanie jakiegoś zadania czy też z Koła fortuny lub też pokonał 2 poziomy jednocześnie i w sumie otrzymał 10 złotych bananów, ale nie mógł takiej ilości otrzymać za awans na kolejny, jeden poziom.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. blachyosw

blachyosw Czeladnik forum

Też byłem bardzo zdziwiony i szukałem na forum odpowiedzi na to pytanie lecz nie znalazłem :) No to w takim razie jeśli niemożliwe, no to niemożliwe po co drążyć temat hehe :) Dzieki za szybką odpowiedź. Można zamknąć.

Miłego dnia! :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.