Złote banany.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jajki, 28 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jajki

jajki Okazjonalny autor

Chce wiedzieć czemu mam złote banany na minusie na początku było -69 teraz jest -11 za zdobywanie poziomu minus mi się zmniejszał więc proszę o jak najszybsze rozwiązanie błędu i rekompensatę za stracone złote banany.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Jakiś czas temu wystąpił problem z bananami i dopisało ich trochę do konta, jeśli je wydałeś to po likwidacji błędu został naliczony odpowiedni minus za użycie bananów których tak naprawdę nie miałeś, a teraz trzeba sobie ten minus zlikwidować :). Jeśli jednak nie użyłeś ich a mimo to masz na minusie to napisz do PT.

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@jajki

Witaj,

Prawdopodobnie nie jest to błąd. Już tłumacze.

Dziękuje również za fachową pomoc graczy :)

Otóż miesiąc temu pojawił się problem podczas dopisywania nagród za top 1000. Mianowicie wszystkim zostały dopisana zbyt wielka ilość złotych bananów. Duża liczba graczy zakupiła za nie posągi w świątyni. Kiedy skrypt odpisywał te błędnie dopisane banany, gracze którzy zakupili posągi pojawił się minus na liczniku. Jednak posągi zostały odkryte. Więc w tym przypadku minusowy stan złotych bananów nie jest błędem, a co za tym idzie o rekompensacie nie może być mowy. Aby zdobywać banany na dalsze posągi licznik musi wrócić do stanu zero.

Jest o tym mowa w ogłoszeniu Błędne wyświetlanie się ilości złotych bananów

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

4. jajki

jajki Okazjonalny autor

To nic dziękuje. :D

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomoc.

Pytanie wyjaśnione, dalszych pytań brak. Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.