Złote Banany

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika superzabolek, 3 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy Chciałbyś zwiększenia ilości złotych bananów z 5 do 10

1. Tak

91,7%
  2. Nie

8,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. superzabolek

superzabolek Forumowy żółtodziób

Chciałbym by po zdobyciu lvl na bacharamie przysługiwało więcej złotych bananów gdyż dotychczasowa ilość jest dla mnie zbyt mała co to jest 5 bananów gdy potrzebuje ich np: 35.Dla mnie jest ich za mało i chciałbym by zwiększono ich ilość do 10 była by to optymalna ilość.Czekam na wasze opinie w tej sprawie.

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Zagłosowałam na TAK, ponieważ taka opcja przydałaby się w grze graczom na różnych poziomach. Aczkolwiek sama gram na małym poziomie na Bahamaramie, 20 co prawda. Wolałabym jednak, żeby stosunkowo z poziomami szła większa ilość bananów, bo gracze z wyższymi poziomami mają większe cele, kosztujące więcej. Chodzi mi o to:
    Od poziomu 1 do 10 - 5 bananów;
    Od poziomu 10 do 20 - 10 bananów;
    Od poziomu 20 do 30 - 15 bananów, itp.

3. Piotr_Mitera

Piotr_Mitera Czeladnik forum

to pojawiło się w tedy gdy miałem ok.100 wtedy doświadczenia jest coraz więcej do zgromadzenia ok. 10 000 000
    a pojawienie się złotych bananów za poziom to jest

• poz.1-15 =za poz.5x złot. banan.
    • poz.15-25 =za poz.10x zł. banan.
    • poz.25-55=za poz.15xzł.banan.
    • poz.55-85=za poz.20x złot.banan.
    • 85 -zawsze=za poz.25lub30xzł. banan.
    jestem na TAK!!!!!!!!!:):);)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

superzabolek, bardzo proszę dodaj w swoim pomyśle czy 10 złotych bananów przewidujesz za awans od 1-go poziomu za każdy następny awans (co raczej będzie nierealne). Czy też ilość złotych bananów będzie się zwiększała o 5 czy 10 co np..kilkadziesiąt poziomów, tak jak zwiększa się liczba wymaganych do zdobycia punktów doświadczenia. Druga opcja byłaby według mnie odpowiedniejsza biorąc pod uwagę duża różnicę TPD do zdobycia na wyższych poziomach.

Na uzupełnienie pomysłu pozostawiam czas do jutra, do godz...21:10.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł niedopracowany zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.