złote banany... oddam w dobre ręce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adajko, 11 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adajko

adajko Czeladnik forum

Może już taki wątek zaistniał - przepraszam ale nie odnalazłem - chodzi o nadmiar Złotych Bananów. W Świątyni odkryte wszystko co było do odkrycia, a banany przybywają w tempie kilku a nawet kilkunastu dziennie (dzięki pnączu). W tym tempie nawet pojawienie się nowych komnat nie będzie dla niektórych z nas żadnym wyzwaniem. Co zrobić z nadmiarem ZB? Może można by uruchomić podzielenie się ich zasobem np.: na G&T (w ramach jakiegoś rozsądnego limitu oczywiście), w końcu zapotrzebowane na nie jest spore. Może jakieś inne propozycje?

mkuetymy1979 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

adajko ja osobiście mam duży zapas Złotych bananów: zb.png ale jak to mówią - "jeść nie wołają", zepsuć się też nie zepsują i w niczym mi nie przeszkadzają a w grze różnie bywa i mogą być jeszcze potrzebne. Jeśli byłaby opcja oddania potrzebującym to czemu nie? mogłabym się podzielić. Jeśli jednak masz jakąś konkretną propozycję do zapraszam do otworzenia wątku w odpowiednim dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. adajko

adajko Czeladnik forum

Nie mam pytań, liczę na kontynuację w Zbiorze... - można prosić o przeniesienie wątku?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

adajko otworzyć wątek w podanym wyżej dziale powinieneś sam, przedtem zapoznaj się proszę z zasadami tamtego działu, opisz swoją propozycję i dołącz do wątku niezbędną ankietę z określonymi dla głosujących odpowiedziami.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.