Złote banany na minusie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hotmature, 17 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hotmature

hotmature Forumowy żółtodziób

Witam
    Mam problem na Bahamaramie ze złotymi bananami. Nie wiem dlaczego są na minusie i choć zdobywam wciąż nowe, nic się nie zmienia.
    Proszę o pomoc.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jak dopisywali banany za TOP 1000 dozynkowe skrypt się popsuł i przypadkowo dopisano dużą ilość ZB innym graczom. Zaczeli je wydawać a BP potem zabrało te banany. Rzeczy które kupili zostały na kontach ale banany zostały zabrane i porobiły się minusy.

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jeżeli po mimo przechodzenia na wyższy lvl, liczba bananów nie zmniejsza się na minusie pozostaje tylko PT.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje również za fachową pomoc graczy :)

Otóż w zeszłym roku pojawił się problem podczas dopisywania nagród za top 1000. Mianowicie wszystkim zostały dopisana zbyt wielka ilość złotych bananów. Duża liczba graczy zakupiła za nie posągi w świątyni. Kiedy skrypt odpisywał te błędnie dopisane banany, gracze którzy zakupili posągi pojawił się minus na liczniku. Jednak posągi zostały odkryte. Więc w tym przypadku minusowy stan złotych bananów nie jest błędem. Aby zdobywać banany na dalsze posągi licznik musi wrócić do stanu zero.

Jest o tym mowa w ogłoszeniu Błędne wyświetlanie się ilości złotych bananów

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Otóż w zeszłym roku pojawił się problem podczas dopisywania nagród za top 1000. Mianowicie wszystkim zostały dopisana zbyt wielka ilość złotych bananów. Duża liczba graczy zakupiła za nie posągi w świątyni. Kiedy skrypt odpisywał te błędnie dopisane banany, gracze którzy zakupili posągi pojawił się minus na liczniku. Jednak posągi zostały odkryte. Więc w tym przypadku minusowy stan złotych bananów nie jest błędem. Aby zdobywać banany na dalsze posągi licznik musi wrócić do stanu zero.

To nieprawda !!
    Ja nie odkryłam posagów i także mam na minusie
    Pisałam do PT ale tak pokrętnie odpowiedzieli ze nic nie rozumie podesłali link i tyle

Prosimy o zapoznanie się z ogłoszeniem: https://board-pl.farmerama.com/inde...się-ilości-złotych-bananów.28004/#post-852145

dałam sobie spokój i wiecej nie pytam

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

marysiad8, jeśli czegoś nie zrozumiałaś z tego, co PT Ci odpowiedziała, należało kontynuować korespondencję. My z poziomu forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić co się wydarzyło na Twoim koncie w grze.

7. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Dzięki wiem że to problem PT ale chciałam tylko powiedzieć ze również tym graczom odebrano banany którzy nie wykorzystali nadmiaru

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marysiad8, nie ma takiej możliwości aby odpisane zostały niewykorzystane przez Gracza złote banany, nikt nie robił tego ręcznie żeby mógł się pomylić. W celu odpisania błędnie dopisanych złotych bananów był uruchomiony skrypt i odpisane zostały tylko te błędnie dopisane. Jeśli Ty twierdzisz, że nie miałaś i nie wykorzystałaś błędnie dopisanych złotych bananów a zostały Ci odpisane to wyjaśnij proszę tę kwestię w PT, nie twórz proszę nieprawdziwych informacji i nie wprowadzaj Graczy w błąd.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor nie pojawił się na forum, pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.