złom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika meksykanka, 20 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Witam serdecznie :)
    Nie było mnie na farmie kawałek czasu i jest sporo nowości.
    Chciałbym zapytać z jaką częstotliwością wypada z pól,drzew i zagród złom?
    Jak dotąd nigdy mi jeszcze złom nie wypadł,znalazł się jedynie w skrzyniach XXL,które stanowiły nagrody w misjach w spółdzielni.
    Czy on nigdy nie wypada z pól,drzew,zagród czy też jak królowa pszczół czy też sadzonka wypada bardzo sporadycznie?
    Pozdrawiam wszystkich:)

2. Złom wypada z pól, drzewek, zagród i warsztatów i jest to losowe i faktycznie wypada bardzo rzadko ale możesz też wykonać kolejne misje w spółdzielni, gdzie nagrodami są skrzynki XL i XXL.
    Lub zakupić je za floreny w Galerii Handlowej w mieście :)

Ja z 2-ch skrzynek XXL dostałam aż 6 szt złomu :)

3. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

a'propos złomu..to czy jest do czegoś niezbędny? wchodząc do stodoły i sprawdzając co tam mam złom jest na szarym pasku a wszystko inne pozostałe na normalnym . ?

4. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Tak,rzeczywiście,w skrzynkach XXL znajdował się złom lecz z pól,zagród i drzew nigdy dotąd nie wypadł.
    Wszystko jasne,dziękuję Kleopatro za szybką odpowiedź.
    Pozdrawiam serdecznie.
    Kłódeczkę można zamknąć ;)

5. AsiaPelasiax Złom jest potrzebny do budowy kotlarni - fabryczki osłów dostępnej od 60 poziomu na farmie -->> KLIK

Zamykam więc i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.