złom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majann6, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majann6

majann6 Forumowy żółtodziób

Witam bardzo bym prosiła o pomoc jak mam z budować kotlarnie jak nie mam złomu pozdrawiam i proszę o pomoc

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Takie pytania zadajemy w dziale pytań ogólnych, gdzie przenoszę.

Złom wypada ze zbiorów, można też w skrzynkach z narzędziami trafić go.

3. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Złom powinien wypadać z upraw tak jak inne narzędzia,ale że jest niedawno wprowadzony do gry,to na razie jest rzadkością i z obserwacji u siebie i innych graczy widzę,że malutko go wypada :(
    Zajrzyj w spółdzielni do misji z kolorowymi zwierzakami,np..."Zwariowana stadnina","Dzikie stado wron","Szalone kozy",itd....w misjach tych,w zadaniu 7 są skrzynki z narzędziami XXL a w tych skrzynkach nie musi,ale może znajdować się złom;)
    Możesz też kupić w galerii handlowej skrzynki z narzędziami XL i XXL i w nich również może trafić się złom ;)
    Poproś sąsiadów o prezenty ze skrzynki,chociaż w tych prezentach to lecą raczej deski i gwoździe,ale spróbować nie zaszkodzi ;)

4. stefanek50

stefanek50 Czeladnik forum

ja też mam problem ze złomem kilka dni trwa już jego wypadanie a u mnie lipa ani jednego małego złomka :( jeden plus taki ze mi się nie spieszy bo mam jeszcze całą mase innych misji do zrobienia ale dobrze było by już mieć i coś hodować nowego ale co się odwlecze to nie uciecze :)

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Kurka rurka Mi też się nie speszy ale żeby ani jeden złom nie wypadł przez ten czas co wprowadzili te gary to chyba BP już na banię upadło :mad:- kurka rurka co sobie myśli BP że zakupię skrzynki z narzędziami ? NEWER !!!! (nigdy)
    No co "prowodyrka " macie jakieś "ALE"?o_O

6. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jeśli takie jest Twoje pytanie, to nie mam pojęcia co w sprawie Twoich ewentualnych zakupów w grze myśli BP :)
    Przykro mi ale Ci nie pomogę w tej sprawie:)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania?

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDxDxD co myśli BP to guzik Mnie to obchodzi ALE !!!! chyba jest przesadą to że Varunek myśli że przyszedł na pół roku i zepsuje farmeramę do końca - na to przyzwolenia graczy nie ma chyba chłopakowi coś się firmy pomyliły ( BP to solidna spółka xD:p)

8. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Oj Kukuryku, Kukuryku :)
    Nie wiem gdzie Cię wygnać na dyskusje...:p
    Magiczna mi podpowiada, że do dyskusji :p

Te wartościowsze narzędzia zawsze wypadaja słabiej. Mamy ich teraz pod dostatkiem bo poziom wyższy i mniej potrzebne. A to taka nowość to trzeba się na wysilać żeby wypadała ;)

O garnkach, osłach i spółce rozmawiamy tu ;)

9. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Oj BA_Izoldo Oj BA_Izoldo a Mi mój śwagier podpowiada żeby dał spokój z Ekipą bo to Fajni ludzie są TZN. pracowici w realu - ale Moja wiara jest bardzo mała więc albo BAN albo pytań ogólnych ciąg dalszy ;) ( to co teraz napisałem to żarty to był ostatni skok na Was - zmieniam sygnę ZOBACZYSZ !! jutro :);)xD)

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania może? :)

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

szeszele post kasuję, to nie jest dział do dyskusji.

12. kodylec

kodylec Forumowy żółtodziób

Co do złomu - to chciałabym się dowiedzieć, czy jest możliwe, aby do dzisiaj nie wypadł u gracza NAWET JEDEN kawałek złomu? Czy może to błąd jakiś jest? Gram regularnie, poziom mam nie najgorszy, więc??? Co jest nie tak z moim kontem???

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Z tego co zauważyłam to % 'wypadalności' (o ile mozna to tak nazwać) jest jeszcze mniejszy niż w przypadku pędzli potrzebnych do wybudowania tokarni pałeczek na bahamę. U mnie na farmie wygląda to tak, że wpierw wypada pędzel, następnie po jakimś czasie złom. Jednak wcześniej musi wypaść BARDZO innych narzędzi. Do tej pory udało mi się zdobyć tylko 5 złomów (z czego 2 z pola, 3 ze skrzynek z misji).

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

kodylec złom wypada bardzo rzadko, temat poruszany był już w wielu wątkach, także w tym, zapoznaj się proszę z udzielonymi odpowiedziami. :)

Przypominam raz jeszcze, że nie jest to dział do dyskusji, więc pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.