Złom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Chciałam się dopytać co ze złomem , z wszystkich pól ani jeden nie wypadł
    czyżby jakiś błąd?

2. bajaga1

bajaga1 Czeladnik forum

ja mam 1, ale nie wiem do czego to ma być. Może ktoś mnie oświeci?

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

po tym evenie osły beda hodowane na stałe a złom potrzebny bedzie do produkcji garnków przez nie:music:z tego co wiem w spółdzielni w zadaniu dotyczącym garnków na całość bedzie potrzeba 382 garnki więc nie liczcie na duze ilości wypadającego złomu;)

Ostatnie edytowanie: 16 października 2014
  4. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Dla mnie też ani jeden złom nie wyleciał i co z tego wyniknie ?

5. sofija

sofija Aktywny autor

Złom będzie takim samym luksusem, jak pędzelki do pisania. Nie na próżno zaplanowano Wyprzedaż skrzynek właśnie teraz.

-eewwaa- lubi to.
  6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Złom wypada od 60 poziomu w grze, taką informację właśnie dopisaliśmy do poradnika.

7. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

ja mam 89 i nic nie wypadło

8. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

ja mam 91 poziom i zero złomu nie myślże tak od razu myk i jest na wszystko trzeba poczekać

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

Niestety wypadanie narzędzi jest losowe, więc nie mamy wpływu na to z jaką częstotliwością wypadnie.

10. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

no to pozostało nam cierpliwie czekać

11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

huurra,mam 3 złomy,ale potrzebne jest aż 5

12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Tak, losowe z tą różnicą że ani pędzelki ani złom nie wypadają tak jak inne narzędzia. Zerknij do stodoły a się sama przekonasz.

13. amber♥

amber♥ Komandor forum

No tylko mnie zastanawia , mając 3 Jaśki i puchary na drzewie 29% - to rzeczywiście co do pędzli i teraz złomu bardzo "cienko" wypadają .
    Bywa że żałuję towaru oddanego do pucharów - nie wiem czy one i Jaśki działają ???
    Czy to są jakieś specjalne narzędzia ??? gwoździ i takiej drobnicy od groma wypada..:)

14. sofija

sofija Aktywny autor

Z własnego doświadczenia wiem, że najlepszą gwarancją na zdobycie "luksusowych" wypadajek jest robienie misji i zdobywanie skrzynek XXL- trzeba chyba bardzo wybiórczo robić te misje w Spółdzielni.

15. aneton05

aneton05 Aktywny autor

o kurcze ,udalo sie zdobyc pierwszy zlom i to za arbuza dostalam xDxDxDxD

16. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Polecam zajrzeć do spółdzielni do misji z kolorowymi zwierzakami,typu "Dzikie stado wron","Zwariowana stadnina","Szalone kozy" ,itp....w tych misjach,w zadaniu 7 są skrzynki XXL,ale nie liczcie na zbyt wiele złomu,u mnie z 12 skrzynek XXL,wypadło 5 złomów,no ale na kotlarnię w sam raz i osiołki pierwszy garnek już klepią xD;)

ogrodnik45 i gosiagosia60 lubią to.
  17. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ewuniu dziękuję za Twoje porady, mam nadzieję przydadzą się graczom. :) Jak już zostało wspomniane powyżej wypadanie złomu jest losowe, wcześniej już podobnie trudno było otrzymać pędzelki. Od dziś można także skorzystać z mini eventu: MINI EVENT: Wyprzedaż skrzynek z narzędziami ;)

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja za kotlarnię zapłaciłem trzema pszczołami stażniczkami bo tam miałem tylko skrzynki. W sumie poszło na fabrykę 6 skrzynek xxl. Trochę drogo ale mam nadzieję że sie to wróci.

19. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytania? :)

20. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

Coś z tym złomem nie tak miał wypadać z pól i zagród ja za wczorajsze długo rosnące no i dzisiejsze również 18 godz i drzewa mutanty12 szt oraz zagrody nie otrzymałam ani jednego złomu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.