złom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

czytałem w pytaniach ogólnych na temat złomu
    O co chodzi z tym złomem ? czy do tego ewentu jutrzejszego potrzebny jest jakiś złom? Bo nigdzie nic na ten temat nie wyczytałem

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Złom to narzędzie,które będzie potrzebne do zbudowania kotlarni-fabryki garnków.

3. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Carlain, dziękuję za pomoc :)
    A ja dorzucę link do poradnika >>>klik<<<

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

OO to czytałem , tylko chcę się upewnić też czy od jutra ten złom będzie wypadał bo nie wiem co mam posiać

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Powinien zacząć wypadać od czasu wprowadzenia akcji specjalnej:)
    To teoria a w praktyce jak wyjdzie nie wiemy.
    Ja radzę posiać to co najdłużej na farmie rośnie:)
    Zresztą to też nie daje gwarancji,że złom wypadnie,ale w zadaniach akcji specjalnej są skrzynie do wygrania;), może w misjach w spółdzielni znajdziesz zadania,gdzie są skrzynki do zdobycia:)

6. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Niestety nie mogę udzielić pewnej odpowiedzi - teoretycznie powinien, ale tak, jak napisała carlain21, może być różnie ;)
    Przy czym z otwieraniem skrzynek odczekałabym do momentu, kiedy w warsztacie pojawią się kotlarnie (po 2-krotnym przelogowaniu się... tak na wszelki wypadek). Ze zbiorów zawsze będzie jakaś korzyść w postaci zwiększenia ilości posiadanych roślin, a jeśli za wcześnie otworzymy skrzynkę, to nie będzie zbyt wesoło ;)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Złom już wypada, można go w grze zdobyć, czy są jeszcze pytania z nim związane? :)

EDIT: Pytań nie ma, więc zamykam. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 października 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.