złom dla warsztatu osłów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika frocisz68, 29 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frocisz68

frocisz68 Forumowy żółtodziób

Witam i mam pytanie: czy złom dla warsztatu osłów już wypada? - bo na mojej farmie jeszcze ani jeden.

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Wypada, wypada, ale bardzo "słabo", ja mam poziom 75, i jak do tej pory ze zbiorów 1 złom i ze skrzynek (misje w spółdzielni) 3 złomy. Szału nie ma. Podobno jest tak jak z pędzelkami na początku ;)
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość, polecam długo rosnące rzeczy, z nich są zawsze ciekawsze wypadajki ;)
    Bo po zbiorach marchewki, sałaty, czy pszenicy nie spodziewałbym się żadnego złomu :oops:

3. agusiap3

agusiap3 Okazjonalny autor

Ja zaliczyłam prawie wszystkie misje gdzie były dostępne skrzynki i uzbierałam złomów na pięć kotlarni, a ze zbiorów i ze zwykłych skrzynek od znajomych nic nie miałam do tej pory

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dokładnie tak jak napisała Monia, zło m wypada, ale powoli, podobnie jak pędzelki niedawno. Rób sobie w spółdzielni misje, w których nagrodami są skrzynki z narzędziami, sąsiadów proś by wysyłali Ci tylko skrzyneczki, z nich też możesz złom uzbierać. ;)

Autor dalszych pytań nie zgłasza, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.