Złożenie Skargi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika takeri, 24 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. takeri

takeri Forumowy żółtodziób

Chciałbym złozyc skargę na ICM zgodnie z OWH i punktem
    chcę to zrobić przez mail , wiem tez że skarga przyjeta przez polski supory powinna zostac przekazana do the lead of the International Community Management and Support department by Bigpoint imieniai nazwiska nie podam bo zaraz bedzie ze podaje jakies dane osobowe , prosza o wskazówki i szczegóły co i w jaki sposób powinienem zrobić , prosze o jak najszybszą odpowiedź :)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

3. takeri

Raczej o to , https://legal.bigpoint.com/PL/terms-and-conditions/pl
    prawa i obowiązki klienta , dla mnie icm jest nieuczciwa i niekompetentna i chcę zlozyc na nia skargę , bigpoint daje wybór jezeli chodzi o forme złożrnia skargi i mail jest najwygodniejszy , dlatego prosze dokładnie o napisanie jak mam to zrobic przez email , wszystko co jest potrzebne do złozenia takiej skargi .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84, dziękuję za pomoc.

takeri, zapraszam ze zgłoszeniem za pomocą Formularza kontaktowego do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Wszelkie skargi, uwagi i zastrzeżenia do pracy członków Ekipy jak również ICM należy kierować właśnie tam. Skarga zostanie przekazana do odpowiedniej Osoby.
    Bardzo proszę również o przemyślane wypowiedzi, ponieważ oskarżanie o nieuczciwość musi być poparte dowodami, a nieuzasadnione i nieudowodnione obraża odbiorcę, i w przyszłości będzie skutkować punktami karnymi zgodnie z Regulaminem forum. Tym razem upominam słownie i tak jak napisałam wyżej -zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

SMOD_Atena

Chyba w pierwszej kolejności miast straszyć powinnaś podać adres o który prosi user
    Nas graczy nie interesuje Wasza pomoc techniczna bo tam to się cuda dzieją nas interesuje adres na który składamy skargę bezpośrednio do firmy BP na waszą pracę

To nie jest spam tylko kontynuacja tego co autor miał na myśli

6. SMOD_Atena

QQRYQ333, jeśli już chcesz mnie pouczać to czytaj proszę całość moich postów. W poprzednim w pierwszej kolejności napisałam, cytuję : "( ....)zapraszam ze zgłoszeniem za pomocą Formularza kontaktowego do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Wszelkie skargi, uwagi i zastrzeżenia do pracy członków Ekipy jak również ICM należy kierować właśnie tam. Skarga zostanie przekazana do odpowiedniej Osoby."
    I nikogo nie straszę, jedynie informuję.

Jeśli Ty masz jakieś zastrzeżenia do pracy członków Ekipy, to Ciebie również zapraszam do PT, to jedyna droga na składanie skarg. Zapewniam, że skargi zawsze są przekazywane i rozpatrywane przez właściwe Osoby.

takeri, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Może się nie znam ale pisać do polskiej PT na ICM - może tak można (jeszcze nie próbowałem ) ale jaka gwarancja że np. TL przekaże ponad ICM ? co tu nie gra na moje xD
    Ja zastrzeżeń nie mam :) już się oswoiłem z tym że Wy zawsze macie rację xD

8. takeri

Udowodnienie tego co napisałem jest po mojej stronie dlatego napisałem moim zdaniem , prosze o opisanie dokładnie procedury jaka mam wykonac zeby złozyc skargę na ICM przez mail , jak to będzie dokładnie wygladało , w jakim jezyku mage napisac skargę ? wiem kto jest adresatem tylko z tego co wiem polski suport jako jedyny nie ma za bardzo ochoty do pomocy w takiej sprawie bo icm musiała by skarge na siebie przekazac do o the lead of the International Community Managera a wątpię zeby miała ochote to zrobić , dlatego chciałbym żeby na forum mi dokładnie opisano jak to ma wygladac zeby potem nie okazało sie ze skarga gdzieś zniknie w suporcie , tylko o to prosze o dokładny opis procedury skladania skargi na ICM przez mail .

ps. dodam ze złozenie skargi pezez poczte tradycyjna mnie nie interesuje takich skarg nikt nie czyta o czym dobrze wie spora czesc graczy .

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2016
  9. SMOD_Atena

takeri, w związku z tym, że poruszasz jak sam przyznajesz kwestie, o których nie można pisać na forum, w celu dokładnego stwierdzenia czego dotyczy Twoje zastrzeżenie, najwłaściwszym krokiem tak jak już napisałam - jest napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej. Jeśli nie będzie można przekazać tą drogą zgłoszenia do właściwej Osoby, to wtedy otrzymasz tam informacje w jaki sposób powinieneś przesłać wiadomość.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc ?

10. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.