x2 zwierzęta,x2produkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika leloszek373, 13 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

mam pytanie nie wiem skąd mi się wzięło wszystkie zwierzęta i produkty x2,patrzyłam w slotach i nic nie dojrzałam,na kole wylosowałam x100 za żniwa i nic więcej nie mam,pytam bo chcę wiedzieć co to za bonus i przez jaki czas działa? zapomniałam dodać,że na drzewa i plony też? Czyżby te żniwa dotyczyły wszystkiego co jest na polach?

-norbijas- lubi to.
  2. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Najedź na ikonkę to zobaczysz na jak długo masz x2

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak masz 2 razy więcej, to pewnie na kole wylosowałaś bonus + 100 %. Ten bonus nie jest widoczny w slotach, ale nad slotami w takich kółkach. Jak najedziesz kursorem na odpowiednie kółko (+100%) to zobaczysz długo jest ważny. Nie dam głowy uciąć ale to chyba 12 lub 24 godziny.

Czyli z np. pomarańczowych kurników (gdzie normalnie dostajesz 2 kury) teraz dostaniesz 4. Analogicznie, dla neonowych kurników masz normalnie 4 a teraz dostaniesz 8.
    I tak, dotyczy to i zagród, pól i warsztacików :) tylko w polskim nie ma takiego słowa, które by obejmowało i zwierzaki i pola i drzewa, także przetłumaczyli jak przetłumaczyli ;) Chociaż słowo "zbiory" może bardziej oddaje naturę bonusu (?) bo żniwa kojarzą się tylko z polami

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2018
    leloszek373 lubi to.
  4. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

Aniu,dziękuję Twoja odpowiedź była bardzo wyczerpująca,rzeczywiście ten bonus wylosowałam 1raz i sądziłam,że dotyczy tylko tego co się sieje na polach,tak to zinterpretowałam(żniwa),miłego dnia;)

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

nie,dziękuję:D

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak nowych pytań, więc temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.