wzmacniacz żniw

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siasia48, 21 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Mam pytanie, czy wzmacniacz żniw +2, ma pokazywać większą ilość zbiorów na każdym polu np. +6 przy użytym CMJ, czy dodaje już po zbiorze? Nie jestem pewna czy u mnie działa na rośliny eventowe, bo tego nie widzę.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

siasia48 jeśli masz na myśli wzmacniacz żniw +2, który można kupić za 400 farmarek w SklepoRamie to tak jak jest widoczne w opisie, który pojawi się po najechaniu kursorem na bonus:

wzm.png

Działa tylko na przedmioty Pełni księżyca, na rośliny specjalne czyli eventowe nie działa, tak że z użyciem CMJ i przy aktywnym bonusie akurat roślin specjalnych (Zębatynka i Siarkowa fasola) z eventu "Wywar czarownicy" powinno być 4 szt. z jednego pola.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. siasia48

siasia48 Stały bywalec

nie, dzięki za info. Tyle było huku ze wzmacniaczem, że sądziłam iż na rośliny też działa a tu zonk, no ale..... Jeszcze raz dzięki za info i można temat zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.